Stranger Things yıldızı, Jim Hopper'ın akıbetinin ipucunu Instagram'dan verdi

*Uyarı: Stranger Things’in üçüncü sezonuna dair spoiler içerir*

Stranger Things yıldızı David Harbour, Instagram’da yaptığı paylaşımla üçüncü sezona ilişkin büyük bir gizemi doğruladı.

Netflix’te yayımlanan dizide Jim Hopper karakterini canlandıran aktör, Salma Hayek’le fotoğrafını paylaştı ve yeni Marvel projesine başlamasına rağmen iki önemli Stranger Things karakteri için kalbinin “kanamaya” devam ettiğini yazdı.

 

 

Harbour 2020’de vizyona girmesi beklenen Black Widow’da, Hayek ise Eternals’da rol alacak.  

Harbour dizideki karakteri Şef Hopper ve Hopper’ın aşık olduğu Joyce Byers’a (Winona Ryder) açıkça göndermede bulunarak şu ifadeleri kullandı:

@salmahayek gibi muazzam yeteneklerle birlikte bu büyülü @marvelstudios dünyasına taşınmış olsam da… Kalbim hala onlar için kanıyor. Ve Enzo’s’ta geçirilen romantik bir akşamın ardından yaşanabilecek hayat için.

Üçüncü sezonun finalinde Jim ve Joyce, Enzo’s adlı restoranda yemeğe çıkacaktı ancak bu planlar ekibin şeytani güçlerle savaşa girmesiyle suya düştü.

Joyce’un, Upside Down’a açılan kapıyı kapamak zorunda kalması Jim’in muhtemel ölümüne yol açtı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Harbour’ın paylaştığı fotoğrafta, aktörün üzerindeki giyside görüntüye bir duygusallık katacak şekilde “Jopper” ismine bir gönderme olduğu görülüyor. Jopper dizinin hayranlarının Jim ve Joyce’a atfettikleri çift ismi.

Ancak Harbour’ın paylaşımıyla tamamen ikna olmayan bazı hayranlar üçüncü sezondaki olay örgüsüne rağmen Jim’in hala yaşadığını düşünüyor.

Netflix, Stranger Things’e 4. sezon için onay vermiş değil. Ancak yapımcı Shawn Levy onayın verileceğini düşündüğünü belirtmişti.

Stranger Things üçüncü sezon Netflix’te yayında.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU