Selena Gomez yeni bir aşka mı yelken açtı?

Çiftin ilişkilerini saklamaktan çekinmedikleri söyleniyor

Selena Gomez, geçen aylarda Hulu'da yayımlanan belgeselinde hayatının çalkantılı dönemini ayrıntılarıyla anlatmıştı (Reuters / AFP)

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor.

Uzun süredir ilişkisi olmayan 30 yaşındaki yıldızın, ünlü müzik grubu The Chainsmokers üyesi Drew Taggart'la birlikte olduğu öne sürüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

US Weekly'ye konuşan bir kaynak, çiftin yeni başlayan ilişkilerini gizlemeye çalışmadıklarını söyledi.

Gomez'in Taggart'a sevgisini göstermekten çekinmediğini ve çiftin düzenli olarak buluştuğunu belirten kaynak şöyle ekledi:

Sadece üyelerin girebildiği özel mekanlarda takılmıyorlar. Selena, Drew'a dokunmadan duramıyor. Birlikte çok eğleniyorlar.

İkilinin yavaş yavaş birbirlerini tanıdığı ve randevularında sinemaya gitmek, bowling oynamak gibi etkinlikler yaptıkları ifade edildi.

2011'de 2018'e kadar ünlü pop şarkıcı Justin Bieber'la çalkantılı bir ilişki yaşayan Gomez, son yıllarda aşk hayatına dair epey sessizdi. Ünlü yıldızın adı, Bieber'dan sonra şarkıcı The Weeknd, eski müzik grubu One Direction'ın üyesi Niall Horan ve müzisyen Charlie Puth gibi kişilerle anılmıştı.

İki DJ'den oluşan The Chainsmoker üyesi Taggart ise ilişkilerindeki sadakatiyle tanınan birisi değil.

Grup üyeleri, 2016'da ünlü müzik dergisi Billboard'la yaptıkları söyleşide o dönem ikisinin de birlikte yaşadıkları kız arkadaşları olmasına rağmen "seksi kadınlarla yatmak istediklerinden" bahsetmişti. Her ikisinin de sevgilisi, bu söyleşinin yayımlanmasından kısa süre sonra onları terk etmişti.

Ayrıca ikili, geçen günlerde katıldıkları bir podcast yayınında dünya turnesine çıktıklarında aralarına bir hayranlarını alıp üçlü grup seks yaptıkları dönemden bahsetmişti.

 

Independent Türkçe, US Weekly, Mirror

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU