Tarihi Eminönü Balıkçısı'nda saldırı iddiasında serbest bırakılan 8 kişiye teşhis için tekrar gözaltı

Olay sırasında yaralanan kişi, teşhis için emniyete gidiyor

Fotoğraf: AA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eminönü'nde bir kişinin balıkçıda darp edilme iddiasına ilişkin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 8 şüpheli hakkında teşhis işlemleri için gözaltı kararı verdi.

Alınan bilgiye göre, 4 Ağustos Pazar günü Eminönü Mahallesi Rüstempaşa Caddesi'ndeki balıkçıda yaşanan darp sonucu başından yaralanan Abdullah H.A, hastanedeki tedavisinin ardından emniyette ifade vererek şüphelilerden şikayetçi oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Müştekinin tedavisinin ardından Kocaeli'ne gitmesi ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının olay yerini göremediği iddiası nedeniyle darp eylemini gerçekleştiren şüphelilerin tespit edilemediği öne sürüldü.

Bunun üzerine çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheli daha sonra serbest bırakıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, başından yaralanan Abdullah H.A. ve olay yerinde bulunan diğer müştekilerin teşhis işlemi için Kocaeli'nden İstanbul'a doğru yola çıkması üzerine 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarttı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU