Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu üyesi olma hakkını kazandı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Dergisi'nin ağustos sayısında, 25 yıldır Fenerbahçe üyesi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yüksek Divan Kurulu üyeliği hakkını kazandığını belirtti. Koç yazısında Erdoğan’ı kutladı

Fotoğraf: AA

Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç, kulüp dergisine yazdığı yazıda yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe’nin Audi Cup turnuvasının, sonuçlardan bağımsız olarak, eksik pozisyonlardaki ihtiyaçları görmelerini sağladığını söyledi.

Genç ve deneyimli yeni transferlerle taraftarları mutlu eden bir Fenerbahçe izleteceklerini söyleyen Koç, ‘Transferin son gününe kadar, en başta planladığımız şekilde, alınacak sonuçlardan bağımsız olarak çalışmalarımız devam edecektir’ dedi.

Koç şampiyonluk parolası ile başlayacakları 2019/2020 futbol sezonu için de ‘Tüm camiamıza, teknik direktörümüz Ersun Yanal ve teknik heyetimize, sporcularımıza ve değerli çalışanlarımıza hedeflerimizle birlikte yürekten başarılar diliyorum.

Futbolda sezonun başlamasına sayılı günler kala, Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkan, yönetim kurulu ve tüm kadrosunun, ortaya koyacağına inandığımız eşit, tarafsız ve etik yönetimle her anlamda adil bir süreç geçireceğimize inanıyor; yeni sezonun Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Basketbol takımının da yeni katılan oyuncularla daha güçlü olduğunu aktardı.

Erdoğan 25 yılını doldurdu

Ali Koç, yazısında Fenerbahçe üyesi olarak 25 yılını dolduran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da kutladı:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kulübümüze üyeliğinin 25. yılını doldurarak Yüksek Divan Kurulu üyeliği hakkını kazanıyor. Kendisini tebrik ediyor, nice 25 yıllar diliyoruz.

Fenerbahçe’nin yaşadığı mali sorunlara da değinen Ali Koç şunları ifade etti: 

Avrupa kupalarına gitmeye hak kazandığımız ilk sene men edilme riskimiz şimdilik bertaraf edilmiştir. Ancak, transfer harcamalarımıza ve UEFA müsabakalarında oynayabilecek oyuncularımız için 2020/21 ve 2021/22 sezonları boyunca bir takım sınırlamalar getirilmiştir.

Koç, 3 Temmuz süreci ve futbol takımının otobüsünün kurşunlanması olaylarının da takipçisi olduklarını belirtti.  

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU