Mustafa Cengiz: Falcao için elimizden geleni yapıyoruz

Falcao için yapılan görüşmelerin 5-6 gün içerisinde netleşeceği ifade ediliyor

Fotoğraf: AA

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, takımın transfer listesinde bir numaralı ismi olan Radamel Falcao’nun gelmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

Süper Kupa maçı için Ankara'ya giden Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Falcao’yu istediklerini söyleyen Cengiz, şöyle konuştu:

Falcao'nun gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz, artık saklanacak bir şey yok.  Bu kadar söyleyeyim. Dinamikler ve parametrelerin tümünü kontrol etmeniz hiçbir işte kolay değil. Galatasaray bir dünya kulübü, Falcao bir dünya yıldızı. Galatasaray Falcao ile de, diğer dünya yıldızları ile de yürür. Aslolan Galatasaray'dır. Diagne dünya ligleri içinde en çok gol atan santrfor. Çok genç, ilk kez böyle büyük bir camiada oynuyor. Şampiyonluğa büyük katkıları var, nankör olmayalım, vefalı olalım, teşekkür etmesini bilelim. Kendi futbolcumuza da sahip çıkalım, tuzaklara düşmeyelim.

Transfer görüşmelerini sürdüren menajer Ahmet Bulut da TRT Spor’da yaptığı açıklamada "Falcao transferi ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Biraz süre gerekiyor. Sanıyorum 5-6 güne netleşir" dedi.

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Kolombiyalı futbolcuyu takımda tutmak istediklerini açıklamıştı. Jardim, “Ben kalmasını isterim ancak görüşmeler Falcao ile yönetim arasında gerçekleşiyor. Ben bu konuyu yönetime bıraktım” demişti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU