Grey’s Anatomy: ABC 15 sezondur devam eden diziyi bitirebilecek tek koşulu açıkladı

2005’te başlayan yapım TV tarihinin en uzun soluklu hastane dizisi unvanına sahip

ABC Eğlence Birimi Başkanı Karey Burke, Grey’s Anatomy’nin tek bir şart altında sona ereceğini belirtti.

Uzun süredir devam eden hastane konulu dizi mayısta iki sezon için daha onay almıştı. Böylece Grey’s Anatomy toplamda 17 sezonu garantilemiş oldu. Burke dizinin hayranlarına seslenerek başrol oyuncusu Ellen Pompeo ve dizinin yaratıcısı Shonda Rhimes yapımın bir parçası olduğu müddetçe Grey’s Anatomy’nin de uzun süre devam edeceğine dair garanti verdi.

Televizyon Eleştirmenleri Birliği’nin basın turunda konuşan Burke, “Onları seviyoruz. Onlar herkes kadar ABC dokusunun derinden bir parçası. Diziye devam edip etmemek kesinlikle onlara kalmış. Umarım diziyi torunlarımla da izlerim” dedi.

 

greys-anatomy-IMDb.jpg
Ellen Pompeo ilk bülümünden bu yana dizide rol alıyor (IMDb)

 

Grey’s Anatomy şubatta hala yüksek reytingler alan 15. sezonuyla ER’ı geçerek ABD’de prime time’da yayımlanan en uzun soluklu hastane dizisi olmuştu.

Seattle Grace Mercy West Hastanesi’ndeki bir grup genç doktorun hayatına odaklanan dizi Patrick Dempsey ve Killing Eve'in yıldızı Sandra Oh’a dünya çapında şöhret getirmişti.

İlk bölümünden bu yana diziye devam eden yalnızca 4 oyuncu var: Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson ve James Pickens Jr.

Pompeo geçen yıl yaptığı ve kendisine yıllık 20 milyon dolarlık (yaklaşık 110 milyon TL) kazanç sağlayan anlaşmanın ardından Game of Thrones oyuncularını geride bırakarak en çok kazanan drama dizisi oyuncusu unvanını almıştı.

Burke da yakın zamanda yaptığı açıklamada ABC dizisi Lost’u yeniden çekme yönünde hayali olduğunu belirtmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU