Tom Hardy'nin başrolde olduğu Venom 2'yi Gollum yönetecek

Film 2020'de vizyona girecek

Andy Serkis, Venom 2'nun yönetmenliğini üstleneceğini sosyal medyadan duyurdu (IMDb)

Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı ve geçen yıl gişede büyük başarı elde eden Marvel yapımı Venom: Zehirli Öfke’nin (Venom) devam filmini Andy Serkis yönetecek.

Aktör, yönetmen ve yapımcı Sarkis en çok Yüzüklerin Efendisi serisinde (Lord of the Rings) CGI teknolojisiyle hayat verdiği Gollum ve Maymunlar Cehennemi (Planet of the Apes) serisindeki Caesar karakterleriyle tanınıyor.

Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Simbiyotu içimde ağırlayacağım” diye yazan Serkis bir Venom çizgi romanıyla birlikte fotoğrafını da Instagram’da paylaşarak, “Gerçekleşiyor. Simbiyozu içimde ağırlayacağım ve yolculuk için hazırım… Sabırsızlanıyorum! Hazır mısın Tom Hardy?” yazdı.

 

venom - 2 - IMDb.jpg
Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom: Zehirli Öfke 856 milyon dolarlık hasılat yapmıştı (IMDb) 

 

Hollywood Reporter’a göre Serkis, Sony’deki yöneticilerle Venom 2’yu görüşmek için 22 Temmuz haftasında Los Angeles’a gitmişti. Haberde Serkis’in film için düşünülen birkaç yönetmenden biri olduğu belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Andy Serkis şimdiye dek iki film yönetti. Biri Andrew Garfield ve Claire Foy’un başrollerinde yer aldığı tarihi drama Breathe, diğeriyse 2018 yapımı Mowgli. Orman Çocuğu’nun (The Jungle Book) foto gerçekçilik tekniğiyle yapılan uyarlaması Mowgli, çok az kişiye ulaştı ve sessizce Netflix’in derinliklerine gömüldü.

Tom Hardy ve Michelle Williams’ın başrolde yer aldığı Venom: Zehirli Öfke’nin yönetmenliğini Ruben Fleischer üstlenmişti. Film dünya çapında 856 milyon dolar (4,7 milyar TL) hasılat yapmıştı. Venom 2 ise 2 Ekim 2020’de vizyona girecek.  

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU