Demirtaş'tan Soylu'ya: Devran dönüyor Kirli, lüksün ve şatafatın tadını çıkarmaya bak hapishanede hiçbirini bulamayacaksın

"İşlediğin tüm suçların hesabını vermek üzere sanık sandalyesine oturacağın günlere az kaldı."

Fotoğraf: AA

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

Soylu hakkında kendisine yönelik "Katil, iğrenç, aşağılık" gibi ifadeleri kullanması nedeniyle şikayetçi olan Demirtaş, dilekçesinin işleme konulmadığını belirterek savcılığın kararının fotoğrafını da paylaştı.

Kararda "hakkındaki iddianın görevinden kaynaklanan eylemler ilgili olup bakanlık görevi kapasamında bulunduğu..." ifadelerinin yer aldığı görüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"'Katil, iğrenç, aşağılık' ise Soylu’nun göreviymiş"

 Demirtaş şunları kaydetti:

Savcılık da Soylu’nun görevinin hakaret etmek olduğunu resmi olarak kabul etti. Soylu’nun Suç İşleri Bakanı olduğu, kesinleşmiş bir yargı kararıyla tescillendi.

Şu hukuk rezaletine bakar mısınız Allah aşkına! “Ahmak”a 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, 'Katil, iğrenç, aşağılık' ise Soylu’nun göreviymiş!

Dilekçeyi işleme koymaya bile gerek görmemişler.

Devran halen dönüyor Kirli! İşlediğin tüm suçların hesabını vermek üzere sanık sandalyesine oturacağın günlere az kaldı. O güne kadar lüksün ve şatafatın tadını çıkarmaya bak çünkü hapishanede hiçbirini bulamayacaksın.     

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU