Bond 25: Prens Charles’a yeni 007 filminde Daniel Craig’le birlikte rol teklif edildi

Filmin Pinewood’daki setini ziyaret eden Prens Charles’ın teklifi değerlendirdiği belirtildi

İngiliz Kraliyet ailesinin bir başka üyesine daha ünlü bir filmde rol teklif edildi.

Basında yer alan haberlere göre Prens Charles’a Bond 25’ta rol alması için teklif götürüldü.

İngiltere tahtının varisinin filmin Pinewood’daki setini ziyaret etmesinin ardından bu fikrin gündeme geldiği düşünülüyor.

 

bond-25-prens charles - the independent.jpg
Teklifi kabul ederse Prens Charles, Bond için kamera karşısına geçen ikinci İngiliz kraliyet mensubu olacak (The Independent)

 

Eğer gerçekleşirse Prens Charles ekranda Bond’la birlikte görünecek ilk kraliyet mensubu olmayacak. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları açılışı için çekilen kısa bir videoda Daniel Craig’in canlandırdığı 007 karakterine İngiltere Kraliçesi eşlik etmişti.

The Sun on Sunday’e konuşan bir kaynak “Kraliçe’nin Daniel Craig’in yanında yer almasının yol açtığı coşkuyu sevdiler ve Charles’ın bunu bile geçebileceğini düşünüyorlar. O, İngiliz olan her şeyin simgesi, filmde kısa bir cameo rolü (ünlü birinin kısa süreyle görülmesi) için mükemmel bir seçim ve dünya çapındaki Bond hayranları buna kesinlikle bayılacak” dedi.

Aynı kaynak filmde rol almayı “değerlendiren” Charles’ın teklifi reddetmesi halinde yapımcıların Prens William ve Prens Harry’ye teklif götürmeyi deneyeceğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

William ve Harry, Star Wars: Son Jedi’da (Star Wars: The Last Jedi) Stormtrooper olarak rol almış ancak çok uzun boylu oldukları düşünüldüğünden sahneleri filmden çıkarılmıştı.        

Bond 25’te oyuncu Lashana Lynch’in “çok önemli” diye tanımlanan bir sahnede ilk kadın 007 olarak tanıtılacağı geçen ay açıklanmıştı.

Filmden bir oyuncu, karakterinin Daniel Craig’i takip edip onu yeni bir görev için emeklilikten çıkaracağını söylemişti.

Birçok kez ertelenen Bond 25 Nisan 2020’de vizyona girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU