Abdurrahman Dilipak: Nüfusun yarısı kısırlaştırma operasyonu ile eritilecek

Yeni Akit gazetesi yazarı Dilipak, kısırlaştırma ya da yeni doğumların bir şekilde engellenmesi yoluyla dünya nüfusunun azaltılacağını öne sürdü

Abdurrahman Dilipak / Fotoğraf: Twitter

Yazar Abdurrahman Dilipak, bugün Yeni Akit’te “Yeryüzünde bir cennet” başlığıyla yer alan yazısında yeryüzündeki nüfusun 2050 itibarıyla 9,7 milyar olmasının beklendiğini, bu sebeple de çeşitli müdahalelerle bu rakamın indirilmeye çalışılacağını öne sürdü.

Bu müdahaleler arasında kısırlaştırmaya yer veren Dilipak, gıda, ilaç, kozmetik, spor, eğlence sektörü, yaşam tarzı değişikliği, aile yerine birlikte yaşamanın yaygınlaştırılması ve kadının daha fazla çalışma hayatında yer alması gibi konulara dikkat çekti.

“Tarihin en büyük komplosu”nun gerçek olacağını öne süren Abdurrahman Dilipak, yazısında şu cümlelere yer verdi:

Bu tarihin en büyük komplosu olarak önümüze çıkıyor. Nüfusun yarısı kısırlaştırma operasyonu ile eritilecek ve yeni doğumlar bir şekilde engellenerek, dünya nüfusu eksiye çekilecek.

Kadın dernekleri ile cinsiyet konusunu gündeminde tutan diğer derneklere de değinen Yeni Akit yazarı, bu kuruluşların birer ajan gibi hareket ettiğini öne sürdü.

Yakın gelecekte ötenazi, intihar ve ceza olarak kısırlaştırmayı yasalaştırmak için düğmeye basılacağını iddia eden Dilipak, buna örnek olarak da hamile kadınların muayenelerinde risk taşıyan durumlar olduğu gerekçesiyle doğumlara bir takım kısıtlamalar getirileceğini, özellikle erkek çocuklarda kayıp riskinin yüksek olacağını, geni ile oynanmış kontrollü mikroplar ya da ilaçlar yoluyla kısırlaştırmanın gerçekleşeceğini iddia etti.

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 

"Terör örgütleri üzerinden nükleer saldırılar, biyolojik ve kimyasal silah saldırıları gerçekleştirilebilir"

Dünyanın gen haritasının, kısırlaştırmaya yönelik hamlede bulunmayı kolaylaştırmak için çıkarıldığını öne süren Dilipak, din ve mezhep gibi farklılıklara dayalı, bir takım soğuk savaş taktikleriyle çıkarılacak terör saldırılarına dikkat çekti:

"Geri kalan nüfusu ne yapacaklar. Biraz geni ile oynanmış kontrollü mikroplarla, belli lokasyonda büyük kırımlar gerçekleştirmek. Hedef ülkelerin dışına yayılması halinde, verilecek ilaçlarla virüse yakalananların kısırlaştırılması, güvenli bölgelerde ise gıda ve diğer ilaçlar üzerinden salgına karşı bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi. Zaten bu maksatla dünyanın gen haritası çıkarılmış durumda. Belli bölgelerde sıcak ve soğuk savaşlar çıkarılabilir... Afrika ve Asya’da bu savaşları çıkarmak zor değil. Din, mezhep, ideolojik ve politik farklılıklara dayalı, soğuk savaş taktikleri ile çıkarılacak bir terör, 7,5 milyonluk Ruanda’da çeyrek asır önce yaşandığı gibi 3 ayda bir milyon insanın öldürülmesi, 2 milyon insanın yaralanması ve/veya sakat kalması, 3 milyon insanın ülkesini terk etmesi ile sonuçlanabilir. Yani terör bu operasyonun önemli bir ayağı olarak devreye sokulabilir.. Bu şekilde terör örgütleri üzerinden nükleer saldırılar, biyolojik ve kimyasal silah saldırıları gerçekleştirilebilir."

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU