Markette patateslerin üzerine işeyen kadın polise teslim oldu

Kadın isyan çıkarmak, açıkça ahlaka aykırılık, asayişi ihlal edici tavır ve kamuya açık alanda içki içme gibi suçlarla yargılanıyor

20 yaşındaki Grace Brown çeşitli suçlarla karşı karşıya (KDKA) 

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bir süpermarkette patateslerin üzerine işeyen kadın güvenlik kamerasına yakalanmasının ardından polise teslim oldu. 

Polise göre, Walmart zincirine ait bir süpermarkette çalışanlardan biri yerde idrar olduğunu fark edince güvenliğe haber verdi. Bunun üzerine kapalı devre televizyon kamera görüntülerini izleyen güvenlik bir kadının patateslerin üzerine işediğini gördü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Walmart sözcülerinden biri süpermarketin “derhal bu durumdan etkilenen ürünleri ortadan kaldırdığını ve bölgeyi temizlediğini” söyleyerek “müşteri güvenliğinin en önemli öncelik olduğuna” işaret etti. 

Polisin şüpheliye ait görüntüleri internette yaymasının ardından ise 20 yaşındaki Grace Brown salı günü Pensilvanya’daki bir polis karakoluna giderek şüphelinin kendisi olduğunu itiraf etti.

Brown 24 Temmuz’da West Mifflin şehrinde bulunan süpermarkette yaşanan olay sonrası aralarında kabahatler kanununu ihlal, açıkça ahlaka aykırılık, asayişi engelleyici tavır ve sarhoş olarak kamu huzurunu bozmanın da bulunduğu çeşitli suçlamalarla karşı karşıya.

 

 

Yerel KDKA televizyonuna göre Brown’un alkol bağlantılı suç geçmişi kabarık.

Kadının polise teslim olduktan sonra soruşturmayı yürütenlere ifade verdiğini belirten KDKA, Brown'ın henüz bir ceza almadığını kaydetti.

Daha önce de süpermarketlerdeki yiyeceklere zarar veren kişiler olmuştu.

Haziranda Teksas eyaletinin Lufkin şehrinde bir kadının süpermarkette Blue Bell marka dondurmayı yalayıp dolaba koyduğu video viral olmuştu.

Her biri yaklaşık 2 kiloluk Blue Bell marka dondurma içeren konteynerlerin tamamının kaldırılmasına sebep olan olay yine bir Walmart şubesinde gerçekleşmişti.  

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU