Monaco Başkan Yardımcısı Oleg Petrov'dan Falcao açıklaması: Galatasaray'ın yanı sıra birçok kulüp onunla ilgileniyor

Monaco'da başkan yardımcısı Oleg Petrov, Galatasaray'a transferi gündemde olan Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Radamel Falcao / Fotoğraf: AFP

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Monaco'nun başkan yardımcısı Oleg Petrov, AFP'ye verdiği röportajda Galatasaray'a transferi gündemde olan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncuya olan ilgisini doğrulayan Petrov, şöyle konuştu: 

Galatasaray'ın yanı sıra birçok kulüp onunla ilgileniyor. O bizim kaptanımız ve en iyi futbolcumuz. Eğer iyi bir teklif almazsak kalmasını isteriz. Diğer durumda onun kalibresinde birisini almamız gerekecek.

Oleg Petrov ayrıca yapmak istedikleri transferlerle ilgili, "Falcao'nun yanına 4-4-2 sistemi için bir golcü düşünüyoruz. Bunlar dışında bir orta saha, merkezi defans ve bir de kanat oyuncusu almayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcunun Galatasaray'la birçok konuda anlaşma sağladığı ve transfer için birkaç detayın kaldığı iddia ediliyordu.

Öte yandan Kolombiyalı yıldız futbolcunun Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'yı Instagram'dan takibe alması, kulüp hakkında bilgi alacağı şeklinde yorumlandı. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU