Emre Mor: Galatasaray hayalim nihayet gerçek oldu

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Mor, "Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum. Onlarla buluşmak için heyecanlıyım. Umarım beraber birçok gol sevinci yaşayıp yeni başarılara koşacağız" dedi

Mustafa Cengiz - Emre Mor - Abdurrahim Albayrak / Fotoğraf: galatasaray.org

Sarı-kırmızılı kulübe geçici transferi tamamlanan Emre Mor, sözleşmeye imza attıktan sonra kulüp başkanı Mustafa Cengiz’i makamında ziyaret etti.

Burada GS TV'ye açıklamalarda bulunan genç futbolcu şöyle konuştu:

Galatasaray’a gelmek benim için çok büyük bir hayaldi. Nihayet gerçek oldu. Burada olduğum ve tekrar antrenmanlara başlayacağım için çok mutluyum. Başkanımıza sözleri ve bana inandıkları için çok teşekkür ediyorum. İki zor sezon geçirdim. Bana inanıp kucak açarak karşıladıkları için herkese çok teşekkür ediyorum. Bana duyulan güven benim için çok büyük bir anlam ifade ediyor ve tekrar sahaya çıkmayı iple çekiyorum.

Fatih Terim'in kendisi için olabilecek en iyi teknik direktör olduğunu söyleyen Emre Mor, "Çok iyi bir ilişkimiz var, birbirimizi yakından tanıyoruz. Ona çok büyük saygı duyuyorum. Benim yeteneklerimden en iyi şekilde faydalanabileceğini düşünüyorum. Beraber yakalayacağımız başarılar için sabırsızlanıyorum" açıklamasında bulundu.

Galatasaray taraftarını çok sevdiğini vurgulayan milli futbolcu, "Onlarla buluşmak için heyecanlıyım. Umarım beraber birçok gol sevinci yaşayıp yeni başarılara koşacağız” değerlendirmesinde bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Emre'nin yurtdışında büyüdüğünü, ona bakarken 1961'deki iş gücü anlaşmasının aklına geldiğini dile getirerek, şunları söyledi:

Orada bizim kuşaklarımız var. İlk giden kuşaklar maalesef oranın dilini bilmedi. Emre, üçüncü kuşak. Daha sonraki kuşaklar da Türkçeyi öğrenemedi. Bu kuşaklarda bir dil sorunu oluştu. Buna karşı bir savaş veriyorlar ve Emre bu savaşı Avrupa’da kendi çapında gençliğiyle, ruhuyla verdi. Emre şimdi bu savaşı Türkiye’de verecek. Türkiye onun yuvası ve Galatasaray artık Emre’nin evi. Biz burada Emre’nin Tanrı vergisi yeteneklerini Galatasaray ve Türk futbolu için en iyi şekilde sahada sergileyeceğine, ölümüne mücadele edeceğine inanıyoruz. Artık yuvasını bulmuş bir insanın huzur içinde tüm yeteneğini, karakterini tamamen sahaya ve takımına vereceğine inanıyoruz. Kendisine hoş geldin diyorum.

İmza töreninde hazır bulunan ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, "Emre evine, yuvasına hoş geldi diyoruz. Galatasaray taraftarları kendisini heyecanla bekliyor. Bir aydır biz kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Emre’nin Galatasaray’a gelme konusunda ne kadar heyecanlı ne kadar istekli olduğunu biliyorum. Bu transferin Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU