TFF Başkanı Nihat Özdemir'den yayıncı kuruluş açıklaması: Yolumuza beIN Sports ile devam edeceğimize inanıyoruz

Kulüpler Birliği Vakfının, yayıncı kuruluşun taleplerinin ana gündem maddesi olduğu toplantısı gerçekleştirildi

Nihat Özdemir / Fotoğraf: AA

Kulüpler Birliği Vakfının, yayıncı kuruluşun taleplerinin ana gündem maddesi olduğu toplantı sona erdi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki merkezinde yapılan toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Süper Lig'de yer alan kulüplerin temsilcileri katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Toplantıya Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları iştirak ederken, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ise gelmedi. Galatasaray dışında tüm kulüpler başkan düzeyinde toplantıya katıldı.

Tolantının bitmesinin ardından Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Kulüplerin azami çoğunluğunun olduğu toplantıda görüşmeler yaptık. Bundan sonraki görüşmelerle alakalı TFF'ye yetki verdik. Her zaman olduğu gibi yapıcı, akılcı, kulüplerin menfaatini koruyan bir federasyonumuz olduğu için de bu yetkiyi gönül birliğiyle verdik. Bundan sonra yetki de federasyon başkanımızda. Artık görüşmeleri kulüpler birliği adına TFF yürütecek. En kısa sürede çözüme ulaşılacağına inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

"Bugün Kulüpler Birliği'yle beraber son durumun bütün değerlendirmesini, bütün şartlarını hep birlikte müzakere ettik" diyen TFF Başkanı Nihat Özdemir, şöyle konuştu:

beIN Sports ile son görüşmeleri yapıp, en kısa zamanda nasıl sonuçlandığını açıklayacağız. Liglerin geç başlaması söz konusu değil, yolumuza beIN Sports ile devam edeceğimize inanıyoruz. 14 toplantı yaptık, bazıları kulüplerle, bazıları da beIN Sports yetkilileriyle. Toplantıda elde ettiğimiz neticeleri Kulüpler Birliği'yle paylaştık, yolumuza devam ediyoruz. En kısa zamanda kulüplere ödeme yapılmasını sağlayacağız.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU