İBB Başkanı İmamoğlu: İnanç masası çalışmalarımız başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki makamında Türkiye Hahambaşısı Rav İsak Haleva'yı konuk etti. İmamoğlu, İstanbul'da yaşayan herkesin kendi maneviyatıyla mutlu olması için inanç masası kurulacağını söyledi

Türkiye Hahambaşısı Rav İsak Haleva ve beraberindeki heyet, İBB Başkanı İmamoğlu'nu ziyaret etti / Fotoğraf: Independent Türkçe 

Türkiye Hahambaşısı Rav İsak Haleva ve beraberindeki heyet, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Saraçhane'de tebrik ziyaretinde bulundu.

"İnanç masası çalışmalarımız başladı, paylaşarak hep birlikte yöneteceğiz"

Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yaşayan herkesin kendi maneviyatıyla mutlu olmasını istediklerini söyledi:

"Paylaşarak hep birlikte yöneteceğiz. İstanbul'un çok kıymetli insanları var. Onların yükümüz hafifleteceğini biliyoruz. Hep birlikte süreci yönettiğimizde, işin kolaylığını şimdiden görüyorum. Bundan dolayı hiçbir kaygı duymuyorum. Paylaşımcı, şeffaf, katılımcı bir düzenle bir dönemi İstanbul'a armağan edeceğiz. Cemaatinize, hemşehrilerimize selam ve saygılarımızı iletin lütfen. Özellikle İstanbul'umuzda bu dönemde başlatmayı arzu ettiğimiz bir inanç masası çalışmamızı sizlerle paylaşmak isterim. Çalışmalarımız başladı ve sizlerle de arkadaşlarımız irtibat kuracak. Burada özellikle her inanç grubumuzun yaşadığı problemleri olabilir, istekleri olabilir onun yönetim tarafından anından hissedilmesi adına aktif bir sürecin organize edilmesini arkadaşlarımla başlattım. Şu anda öyle bir dönemi oluşturuyoruz. Biz İstanbul'da herkesin kendi maneviyatıyla beraber mutlu olmasını istiyoruz."


Türkiye Hahambaşısı Rav İsak Haleva da inanç masası kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi:

"Çok muazzam bir düşünce, herhangi bir problemin olursa kaynağından işlemek en güzelidir. Çünkü vasıtalarla olursa anlam değişir. Allah, sana bu konuda güç versin. Kıymetli zamanınızdan bize zaman ayırdınız. İstanbul'un nüfusu birkaç ülkenin nüfusu kadardır. Bunu yönetmek çok zordur. Allah senin yardımsın olsun. Birlikten güç doğar."

 

İmamoğlu- Rav İsak H.  Independent Türkçe.jpg
Rav İsak Haleva ve Ekrem İmamoğlu / Fotoğraf: Independent Türkçe

 

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve grup CEO'ları da sabah saatlerinde İBB Başkanı'na tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Ekrem İmamoğlu-Tuncay Özilhan Independent Türkçe.jpg
Görüşme sonrasında Tuncay Özilhan, Ekrem İmamoğlu'nun isminin yazılı olduğu 34 numaralı Anadolu Efes formasını hediye etti / Independent Türkçe

 

Anadolu Grubu'nun sağladığı istihdama vurgu yapan Ekrem İmamoğlu, bu kuruluşların sayısının artmasını diledi.

Tuncay Özilhan da Anadolu Grubu ile İBB'nin birçok alanda başlatacağı seferberlik konularında iş birliği yapılması konusunda görüş birliğine vardıklarını söyleyerek İmamoğlu'na teşekkür etti.

 

Independent Türkçe

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU