İSKİ yönetimi istifa etti: Bilgi, birikim ve tecrübelerimizi yeni yönetime aktardık

İSKİ’nin üst yönetimi yerel seçimlerden 6 hafta sonra istifa etti, Yapılan ortak açıklamada, geçen 6 haftada bilgi, birikim ve tecrübelerin yeni yönetime aktarıldığı belirtildi

Fotoğraf: İSKİ 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ) üst yönetimi toplu olarak istifa etti.

İSKİ Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Fatih Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Prof. Dr. İzzet Öztürk, Prof. Dr. Adem Esen, Avukat Sıddık Eraslan, Alişan Koyuncu, Genel Müdür Yardımcıları; Selami Taşer, Cafer Sezgin, Recep Hazır ve Metin Akbaş, görevlerini bıraktı.

Ortak bir açıklamayla istifalarını duyuran yöneticiler, seçimden bu yana geçen 6 haftalık sürede, su ve atık su hizmetlerini titizlikle yürütmeye devam ettiklerini belirtti. Açıklamada, bu sürede gerçekleştirilen brifing ve toplantılarla; su ve atık su hizmetleriyle ilgili kurumsal bilgi, birikim ve tecrübelerin yeni yönetime aktarıldığı ifade edildi. Yöneticilik görevlerini devretme talebinin de her fırsatta dile getirildiği vurgulanan açıklamada, İSKİ’nin İstanbul’un su sorunun çözdüğü ve 50 yıllık su ihtiyacını da planladığı ifade edildi.

Ortak açıklamada kendi istekleri ile görevi bıraktıklarını belirten yöneticiler, yeni oluşacak İSKİ yönetimine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine başarılar diledi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU