Fikret Orman'dan yayıncı kuruluş açıklaması: Bu kavgada kazanan olmaz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşla ilgili açıklamalarda bulundu. Orman, "Onların sıkıntısı dövizin artmasıydı, şimdi aşağıya doğru gidiyor. Bunların konuşulmasının bile Türk sporuna, beIN Sports'a çok zarar verdiğini düşünüyorum" dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman / Fotoğraf: AA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında beIN Sports'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Orman, "Kulüplerin, yayıncı kuruluşun ödemeleri geciktirmesi durumunda ligi boykot etme ihtimali var mı" sorusunu şöyle yanıtladı:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yarın Kulüpler Birliği toplantısı var, öyle bir durum olacağını tahmin etmiyorum. Yayıncı kuruluşun da sıkıntıları vardır, doğrudur ama hoş olan şey, ülkemizde döviz hızla geri gidiyor. Onların sıkıntısı dövizin artmasıydı, şimdi aşağıya doğru gidiyor. Bunların konuşulmasının bile Türk sporuna, beIN Sports'a çok zarar verdiğini düşünüyorum. İnşallah bu noktayı yarın koyup önümüze bakarız ve güzel bir lig yaşarız. Bu kavgada kazanan olmaz. Türk sporu da kulüpler de beIN Sports da kazanmaz. İki kaybedenin olduğu bir şeyin kimseye faydası yok. Yarın bütün kulüplerle de istişare edeceğiz. Yarınki maça kalacaktım ama bu sebeple dönüyorum. İnşallah takım dönene kadar bu problemi çözmüş oluruz.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU