Aydın Doğan pijama iddiasına canlı yayına bağlanarak yanıt verdi: Bu fevkalede yanlış ve terbiyesiz bir laftır

Doğan, “Belimde kemer vardı. Pijamaya kemer mi takılır” tepkisi gösterdi

Ekran alıntısı: YouTube

Doğan Medya Grubu ile gazete ve TV kanalları sahipliğini yıllarca sürdüren ancak bu alandan çekilen Aydın Doğan, Habertürk canlı yayınına bağlanarak, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Akşam gazetesi yazarı Taceddin Kutay'ın dönemin başbakanı Mesut Yılmaz'ın Aydın Doğan'ı ziyaretinde kendisini 'şort' ile karşıladığı iddiasında bulundu.

Doğan, "Tacettin Bey diye Akşam gazetesi yazarı, benim pijama ile Başbakan'ı karşıladığım iddiasını bulundu. Bu fevkalede yanlış ve terbiyesiz bir laftır. Bunu Türkiye'de söyleyen adam basını terk etti gitti, Türkiye'yi de bıraktı. Uzanlar’ın yayın organı bunu yayınladı. Benim resmimi çıkaracaklarını söylüyorlar. Eğer böyle bir resim varsa ben de göreyim. Belimde kemer vardı. Pijamaya kemer mi takılır? Bu ahlak dışı bir yayındır. O zaman da intikam almak için bunu yazdılar. Bir gazetecinin böyle söylemesi ayıp geldi. O gazeteci de tanımıyorum" dedi.

Taceddin Kutay'ın "Misal olarak şort dedim, kusura bakmayın. Sizin eşofmanlı fotoğrafınız var" söylemine ise Doğan, "Benim eşofmanlı görüntüm yok. Kemer var. Mesut Bey geldi, oturuyorduk. O haliyle yolculadık. Altımda kot pantolonum üstümde tişörtüm vardı. Ben bir ameliyattan gelmiştim, hastaydım. Mesut Bey geçerken geçmiş olsun için uğradı" yanıtını verdi.

 

T24

DAHA FAZLA HABER OKU