Cengiz: Biz hem Galatasaray'ın koşulları hem de taraftarımızın talepleri doğrultusunda çalışıyoruz

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, gündemde yer alan isimlerin transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz / Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün gündeminde yer alan transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Transferde bu hafta sıcak gelişmelerin yaşanabileceğini belirten Cengiz, "Altı oyuncu transfer ettik. Bugün Luyindama'yı da bitirdik. Ciddi bir transfer, bizde kiralık oynuyordu ve kadromuza kattık. Dünkü maçta genç oyuncularımız göğsümüzü kabarttı. Galatasaray biraz vites yükselttiğinde ne olduğunu gördüğünüz" şeklinde konuştu.

Cengiz, transfer gündemlerindeki yıldız futbolcu Radamel Falcao'yla ilgili bir soru üzerine, şöyle konuştu: 

Biz olası herkesle görüşüyoruz. Transfer aylar öncesinden süren bir süreç. Biz hem Galatasaray'ın koşulları hem de taraftarımızın talepleri doğrultusunda çalışıyoruz. Taraftarımızın talebi her zaman birinci sıradadır. Biz onların varlığıyla varız. Onların taleplerini koşullar Galatasaray için uygun olduğunda kesinlikle yapmak durumundayız ve inşallah yapacağız diyoruz.

Transfer döneminde birçok futbolcunun adının Galatasaray'la anıldığını aktaran Cengiz, "Bazı menajerler 'Oyuncumun adı geçsin, parlasın' istiyor. Bir günde bir isimler çıkıyor. Bizim izleme ve teknik ekibimiz, bunları inceliyor. Karakter ve kişilik olarak süzgeçten geçiriyor. Henüz 1 aylık süreç var. Piyasalar çok yüksek. Hiçbir şey göründüğü gibi değil" ifadelerini kullandı.

Emre Mor ve Deniz Türüç'ün isimlerinin Galatasaray'la anıldığının hatırlatılması üzerine Cengiz, "Hepsi hayırlı olacak, uğraşıyoruz, sizlere bilgi veririz" diye konuştu.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU