Avengers: Endgame’in silinen sahnesi ortaya çıktı: Gamora'ya ne oldu?

*Spoiler uyarısı* Popüler Marvel filminin yakında çıkacak DVD’sinde yeni sahneler ortaya çıktı

(Marvel Studios)

Avengers: Endgame’in henüz yayımlanan silinmiş sahneleri karakterlerden birinin kaderini, özellikle duygusal bir sahneyle açığa çıkardı.

Filmin bitişine işaret eden jeneriğin ardından hayranların aklındaki en büyük sorulardan biri; Infinity War’da öldürülen ve 2014’teki haliyle Endgame’e dönen Gamora’ya (Zoe Saldana) ne olduğuydu.

Yenilmezler'in Thanos’u yenmesinin ardından Gamora’ya ne olduğu belirsizdi. Sadece Peter Quill / Star Lord'un Thor ve ekibin geri kalanıyla birlikte gemiye binmeden önce Gamora’nın fotoğrafına baktığı görülmüştü. Hatta pek çok hayran ekibin Gamora’yı bulma görevine çıktığına inanıyor.

Russo kardeşler de Endgame için çekilen reklam filmi sırasında, Gamora’nın henüz ölü olup olmadığına karar vermediklerine dair espri yapmıştı

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Business Insider’a konuşan Joe Russo, “Bu muhtemelen Guardians (3)’ün cevap vereceği bir soru. Biz işimizi yaptık” demişti.

Ancak Endgame’in DVD sürümündeki sürpriz sahneleri oluşturan ve henüz yayımlanan silinmiş sahneler Gamora’nın aslında Tony Stark ölürken hayatta olduğunu gösteriyor.

Söz konusu sahnelerde, Iron Man can çekişirken, Yenilmezler sırayla yanında diz çöküyor bu esnada Gamora da oradan uzaklaşıyor.

 

 

Endgame, 2009’da Avatar’ı alt ederek tüm zamanların en yüksek hasılatlı filmi haline gelmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU