Ali Koç: Bizler hakkında itibar cellatlığına soyunanları biliyoruz, ayağınızı denk alın

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp ve yönetim kurulu hakkında çıkan spekülasyonlarla ilgili sert ifadeler kullanarak, "Bugüne kadar yunus yüzümüzü gördünüz. Artık yavuz yüzümüzü göstermenin zamanı geldi" dedi

Ali Koç / Fotoğraf: İHA

Fenerbahçe’nin Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. 

3 Temmuz sürecinin çok uzadığını belirten Koç, “Bizde camia olarak çok sabırsızlanıyoruz. 13. duruşma Eylül ayında olacak. İnanıyoruz ki sene sonuna kadar karar çıkacaktır. Fenerbahçemiz burada müşteki değil. Fenerbahçe’nin müşteki olmaması mantığa aykırı bir durum. Şov yapmadan, tribünlere oynamadan doğru bildiğimiz hukuk çerçevesinde ziyaretleri yaparak konuyla yakinen ilgileniyoruz. 4 Nisan kurşunlanması da Fener Ol’un başlangıcı için seçilmişti, dikkat çekmek için. 2 yönetim kurulu üyemiz Trabzon’a gittiler Cumhuriyet Savcısıyla görüşmeye. Oradan da benzer intibayla ayrıldık. İnanıyoruz ki orada da enteresan gelişmeler olacaktır” dedi. 

"Ayağınızı denk alın" 

Kendisi ve yönetim kurulu hakkında yapılan spekülasyonlara değinen Koç, “Bizler hakkında spekülasyon yapan, itibar cellatlığına soyunan ve küçük akıllarıyla gazeteleri kullanıp dedikodu üretenleri biliyoruz. Hepinizi not ediyoruz. Zamanı gelince sizlerle uğraşacağız. Bugüne kadar yunus yüzümüzü gördünüz. Artık yavuz yüzümüzü göstermenin zamanı geldi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin başarısız olmasını isteyenlerin olduğunu, seçimlerde kendisine oy vermiş olan ama başarısızlıkta kendisini devirme zihniyetinde olan kesimler olduğunu iddia eden Koç, şöyle konuştu:

'Şu 6 hafta geçsin de biraz başarısız olsunlar gaza basarız tribünleri etkileriz' diye plan yapanlara mesajım var. Artık ayağınızı denk alın. Kim olduğunuzu biliyoruz. Kimlerle aşık attığınızı biliyoruz. Neye uğradığınızı şaşırırsınız. Ayağınızı denk alın. Biz burada en iyi niyetlerle en saf duygularla hata yaptığımız zamanlarda Fenerbahçe’yi şu durumdan çıkartmaya çalışıyoruz. Hak ettiği yere gelmesi için mücadele ediyoruz. Birde sizlerle uğraşmayalım. Topunuz gelin diyorum geçen sene dediğim gibi. Bir müsaade edin rahat bir ortamda çalışalım. Fenerbahçe başkanı yönetim kurulu hakkında dönen laflar neden başka kulüplerde olmuyor. Bir düşünün cevabı orada. Biz buradayız, burası emin ellerde” dedi. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU