Batman’in yapımcısı eleştirilere karşı Robert Pattinson’ı savundu: Filmi görene kadar bekleyin

Pattinson’ın rol alacağı bu uzun soluklu süper kahraman filminin yeniden çevrimi 2021’de vizyona girecek

Pattinson'ın Batman'ı canlandıracağının açıklanmasının ardından çizgi romanın hayranları sosyal medyada tepkilerini dile getirmişti (Reuters)

Sinemaya aktarılan çizgi romanların oyuncu kadrosuyla ilgili her konuda olduğu gibi, Robert Pattinson’ın da gelecek Batman filminde başrolde yer alması sosyal medyada büyük eleştiri topladı. Ancak filmin yapımcılarından biri Pattinson’ın Batman’ı canlandıracak olmasını savundu.

Almanya’da düzenlenen Comic-Con etkinliğinde konuşan yapımcı Michael E. Uslan, Batman’in, kendisini canlandıran kişiden daha önemli bir karakter olduğunu söyledi. Uslan ayrıca, Batman hayranlarının Pattinson’a bir şans vermesi gerektiğini belirtti.

 

 

“Batman filmlerinin yıldızı Bruce Wayne’dir. Yıldız olan Batman’dir” diyen Uslan sözlerini şöyle sürdürdü:

Batman herkesin süper düşmanların karşısında görmek istediği kişi. Bu durumda bir yapımcı hangi aktörün onu canlandıracağını nasıl seçer? Bence hayranların ve hepimizin odaklanması gereken ana nokta yapımcı. Benim görüşüm şu; Yapımcıya güven, yapımcıya ve yapımcının vizyonuna inan. Ardından filmi görene kadar bekle.

"Filmi gördükten sonra bolca eleştirirsin” diyen Uslan şu ifadeleri kullandı:

Bence ilerlemenin formülü bu. Bir Batman hayranı olarak Matt Reeves’in yapımcı olması ve Robert Pattinson’ı bir sonraki Batman seçmesi konusunda daha fazla mutlu ve coşkulu olamazdım.

Robert Pattinson, Reeves’in yöneteceği The Batman’de Kara Şövalye olarak karşımıza çıkacak. Filmin bir başlangıç hikayesi (origin story) olmayacağı, Kedi Kadın'ı ve Penguen’i düşman olarak göreceğimiz söylentiler arasında. The Batman’in 25 Haziran 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU