Light of My Life: Casey Affleck, kadınların olmadığı bir dünyayı anlatan filmi yönetiyor

Filmin galası şubatta Berlin Uluslararası Film Festivali'nde yapılmıştı

Casey Affleck'in yeni yönetmenlik çalışmasından ilk fragman yayımlandı. Film kadınların yok olduğu bir dünyayı tasvir ediyor.

Kızını dünyadaki kadın nüfusunu öldüren salgından kurtarmaya çalışan bir babayı anlatan Light of My Life'ta Affleck de rol alıyor.

 

light of my life - IMDb.jpg
Filmin yönetmenliğini üstlenen Casey Affleck aynı zamanda başrolde de yer alıyor (IMDb) 

 

Filmin galası şubatta, Affleck'in cinsel taciz ve suiistimalle suçlandığı davaları uzlaşma yoluyla çözmesinin ardından basınla ilk defa karşı karşıya geldiği Berlin Uluslararası Film Festivali'nde yapılmıştı.

Bazıları Affleck'in #MeToo sonrası dönemde bu konuyu ele almak için doğru kişi olup olmadığını sorgulayarak, filmin konusuna dair kuşkularını aktardı.

"Bu filmi tüm bunlar tartışma konusu haline gelmeden önce yazdım ve yaptım" diyen Affleck ise, “Umarım insanlar açık fikirli davranır, tepkilerinde sorumlu ve ölçülü olur. Kendi adlarına konuşabilir. Bu benim kontrol edebileceğim bir şey değil” diye ekledi.

Light of My Life'ta aynı zamanda filmdeki performanslarının "hayret verici olduğu" söylenen Elisabeth Moss ve Anna Pniowsky oynuyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU