Instagram'da cinsel organını paylaşan Tommy Lee: O sırada çok fena alem yapıyordum

"Bu gece fırsat eşitliği gecesi, herkesin aletini görmek istiyorum"

1990'larda Pamela Anderson'la evlenen Tommy Lee, sızdırılan seks kasetiyle gündeme gelmişti (Instagram / Tommy Lee)

Yakın zamanda cinsel organını Instagram'da paylaşmasıyla gündeme gelen Motley Crue'nun bateristi Tommy Lee, fotoğrafı koyarken "alem yaptığını" söyledi.

Ünlü baterist, bu ayın başında penisinin fotoğrafını paylaşmıştı. Bilinçli mi yoksa yanlışlıkla mı paylaşıldığı anlaşılamayan fotoğraf, Instagram'ın kurallarını ihlal ettiği için 5 saat sonra platformdan kaldırılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lee, grubu Motley Crue'nun 22 Ağustos'ta ABD'nin Teksas eyaletinde verdiği konser sırasında bu paylaşımı nasıl yaptığı hakkında konuştu.

Grubun iki haftalığına turneye ara verdiği sırada "çok fena alem yapmaya gittiğini" söyleyen Lee, şu ifadeleri kullandı:

Çok fena aklım başımdan gitmişti, soyundum ve s**imin fotoğraflarını paylaştım.

Lee devamında dinleyicileri de soyunmaya davet etti ve şunları söyledi:

Ben aslında meme adamıyım. Meme görmek isterim ama bu gece fırsat eşitliği gecesi. Bu gece herkesin s**ini görmek istiyorum. Beyler hadi, aletinizi çıkartın.

Pembe tişörtlü bir hayranını işaret eden Lee, ondan soyunmasını istedi. Dinleyicinin bu fikre yanaşmamasının üstüne Lee, "Eşin mi olmaz diyor, o zaman boşa!" diye tepki verdi.
 


Lee, Instagram'ın söz konusu fotoğrafı silmesinin ardından aynı paylaşımın görsel sanatçı Ziva Barrett'in düzenleyip sansürlediği versiyonunu paylaşmıştı.

 

Independent Türkçe, Insider, Metro

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU