UEFA'dan Türk hakemlerine görev

UEFA, Türk hakemler Ali Palabıyık, Halis Özkahya, Mete Kalkavan ve Hüseyin Göçek'i Avrupa Ligi maçlarında görevlendirdi

Ali Palabıyık / Fotoğraf: AA

UEFA, Türk hakemleri Avrupa Ligi 2. eleme turu maçlarında görevlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Estonya'nın Flora Tallinn ile Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımları arasında yarın oynanacak maçı yönetecek.

Ali Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cem Satman yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

 

Halis Özkahya - AA.jpg
Halis Özkahya / Fotoğraf: AA

 

Halis Özkahya İsviçre'de düdük çalacak

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya, İsviçre'nin Luzern ile Faroe Adaları'nın KI Klaksvik takımları arasında yarın  oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu müsabakasını yönetecek. 

Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

 

Mete Kalkavan - AA.jpg
Mete Kalkavan / Fotoğraf: AA

 

Mete Kalkavan Belarus'ta görev yapacak

FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Belarus'un Shakhtyor Soligorsk ile Danimarka'nın Esbjerg ekipleri arasında yarın yapılacak maçı yönetecek. 

Mete Kalkavan'ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Kerem Ersoy yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

 

Hüseyin Göçek - AA.jpg
Hüseyin Göçek / Fotoğraf: AA

 

Hüseyin Göçek İsveç'teki maçı yönetecek

FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, İsveç'in FC Norrköping ile Letonya'nın Liepaja takımları arasında yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu müsabakasını yönetecek. 

Hüseyin Göçek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU