Ozan Tufan: Yeni bir Ozan göstermek istiyorum

Kiralık olarak gittiği Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye geri dönen Ozan Tufan, geçmişteki hatalarından dersler aldığını ve yeni bir transfer gibi sarı-lacivertli kulübe hizmet etmek istediğini söyledi

Fotoğraf: Anadolu Ajansı

Ozan Tufan, Fenerbahçe'nin Avusturya kampında akşam antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Sarı-lacivertli futbolcu, Alanyaspor'da geçirdiği dönemi ve Fenerbahçe'ye geri dönüş süreci hakkında ise şunları söyledi:

Ben Ersun hoca ve başkanımızla Alanyaspor döneminden beri hep telefon irtibatındaydık. Benimle hep diyalog halindeydiler. Tatil döneminde bana faydalı olacağını ben düşünmemiştim, hoca ile bunu paylaştım o da erken gelmemi istedi. Benim için daha verimli oldu, Fenerbahçe için de daha verimli olacaktır diye düşünüyorum. Onun dışında milli takımda iki tane zor maç oynadık. Fransa'yı iyi bir skorla geçtik, İzlanda maçında üzüntülü bir skor yaşadı ama rövanşlarında iyi sonuçlar elde edip zaten grupları geçmeyi düşünüyoruz. Hedefimizde de o var. Fenerbahçe tarafına gelirsek, burada zaten dediğim gibi erkenden gelip takıma adapte olmak istiyorum, hem de kendimi daha çok geliştirip eski Ozan değil de yeni transfer olmuş bir Ozan olarak Fenerbahçe'ye dönmek istediğimi başkana da hocaya da belirtmiştim.

 

Independent Türkçe, Anadolu Ajansı

DAHA FAZLA HABER OKU