Avrupa kupalarında rakipler belli oldu

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olympiakos-Viktoria Plzen eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Trabzonspor ise UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Sparta Prag takımıyla eşleşti

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. tura yükselmesi halinde Connah's Quay Nomads-Partizan eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak / Fotoğraf: AA

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir, Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un rakipleri belli oldu. 

Avrupa futbolunun en önemli ikinci organizasyonuna üçüncü turdan katılan Trabzonspor, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekiminde Çekya'nın Sparta Prag takımıyla eşleşti. 

Yeni Malatyaspor ise 2. eleme turunda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımını elemesi halinde, 3. turda Connah's Quay Nomads (Galler)-Partizan (Sırbistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor, 3. eleme turundaki rakiplerini elemesi halinde play-off turuna kalacak ve bu turu da geçmesi durumunda Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek.

Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Medipol Başakşehir'in rakibi, Olympiakos - Viktoria Plzen eşleşmesinin galibi olacak. 

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda ilk maçlar 6-7 Ağustos, rövanşları 13 Ağustos, Avrupa Ligi 3. eleme turunda da ilk karşılaşmalar 8 Ağustos, rövanşları ise 15 Ağustos'ta oynanacak.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU