Matt Groening: The Simpsons'ın devam filmi "şüphesiz" Disney'le çekilecek

Haber ilk filmin yayımlamasının üzerinden on yıl geçmesinin ardından geldi

Groening 2018'de ilk bölümü yayımlanan Netflix dizisi Disenchantment'ın da yaratıcısı (Reuters)

Matt Groening, San Diego'da gerçekleştirilen Comic Con etkinliğinde Disney'in gişedeki gücü sayesinde projeye yeşil ışık yakmasının ardından 2007'de çekilen The Simpsons filminin devamının çekileceğini doğruladı.

Şovun yaratıcısı, “Şüphesiz günün birinde başka bir Simpsonlar filmi çekilecek. Bence Disney onun için bir şeyler düşünüyor” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Simpsons’ın hakları bu yıl Disney’in 20th Century Fox şirketini ve ilgili bütün mülklerini almasıyla Disney’e geçti. Uzun süredir devam eden komedi dizisi ayrıca, şirketin önümüzdeki yıl gelecek yayın hizmeti Disney +'da yayımlanabilecek en değerli yapımlardan biri olacak.

 Aynı Comic Con etkinliğinde Groening, ilk filmin finansal başarısına rağmen devam filmine neden yıllar önce hemen yeşil ışık yakılmadığını da açıkladı. 2007 yazında gösterime giren film, dünya çapında 500 milyon dolar (yaklaşık 2,8 milyar TL) hasılat elde etmişti.

Groening, “İlk Simpsonlar filmi bizi neredeyse öldürdü. The Simpsons filmi çekmeyi bekleyen bir B ekibimiz yoktu, bu yüzden The Simpsons TV dizisi için beste yapmış, karakterleri canlandırmış ve seslendirmiş olan ekip filmi de çekti. 2007’de durum buydu. Neredeyse iyileştik, neredeyse” diye konuştu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU