Gişe rekorları kıran Avengers: Endgame yönetmenleri “dünyanın en iyi hayranlarına" teşekkür etti

VİDEO | Stüdyo yeni film serisini duyururken Endgame'in rekor haberi geldi

Avengers: Endgame tüm zamanların en başarılı filmi unvanını resmi olarak Avatar’ın elinden aldı. 

Daha geçtiğimiz hafta sonu, Marvel’ın devam filmi gişede 2,8 milyon dolarlık (yaklaşık 16 milyon TL) hasılat daha yapmış, böylece filmin dünya genelindeki toplam hasılatını 2,78 milyar dolara (yaklaşık 16 milyar TL)  taşımıştı.   

Filmin dünya genelindeki 2,789 milyar dolarlık (yaklaşık 15,847 milyar TL) hasılatı, Avatar’ın Aralık 2009’daki 2,788 milyar dolarlık (yaklaşık 15,841 TL) hasılatını geçiyor. 

Endgame’in hasılat başarısında, hem benzer karakter odaklı anlatım tarzını izleyen Örümcek-Adam: Evden Uzakta’nın vizyona girmesi hem de Endgame’in yakın zamanda tekrar gösterilmeye başlanması etkili. 

Marvel'ın 4. evresinin parçası olarak 10 yeni filmin de duyurulduğu Comic-Con’daki Marvel panelinde konuşan stüdyonun patronu Kevin Feige “Sizlerin sayesinde Avengers: Endgame tüm zamanların en büyük filmi” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin yönetmenleri Anthony ve Joe Russo Twitter üzerinden “evrenin görüp görebileceği en iyi hayranlara” teşekkür ederek gelişmeler hakkında açıklama yaptı.

Mayısta James Cameron, Endgame ekibini kendisinin 1997 yapımı destansı filmi Titanik’i tüm zamanların en iyi ikinci filmi sıralamasında geçtikleri için tebrik etmişti. 

Twitter hesabından “Gerçek Titanik’i bir buz dağı batırmıştı” yazan Cameron, “Benim Titanik’imi batırmak için Avengers (Yenilmezler) gerekti. Burada Lightstorm Entertainment’taki herkes sizin bu muhteşem başarınızı selamlıyor. Sayenizde film endüstrisinin sadece hala canlı olduğunu değil, aynı zamanda eskisinden de büyük olduğunu gördük!” dedi.

Marvel’ın yeni film serisi içinde başrolünde Angelina Jolie’nin olduğu Eternals, Natalie Portman'ı Thor'un kadın versiyonu olarak göreceğimiz Love and Thunder ve Oscar ödüllü Mahershala Ali’nin başrolde olduğu bir Blade filmi de var. 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU