Watchmen: Damon Lindelof'un ekrana taşıdığı yeni HBO dizisi Game of Thrones kadar büyük başarı yakalayabilir

Çizgi romanın yeni versiyonu ünlü drama The Leftovers'tan sonra Lindelof'un ilk projesi olacak

HBO, Game of Thrones kadar büyük başarıya ulaşacak yeni bir diziye ihtiyaç duyuyor ve Watchmen’in kanalın kurtarıcısı olabileceği düşünülüyor.

Alan Moore'un sevilen çizgi romanından uyarlanacak dizinin yeni fragmanı San Diego'da gerçekleşen Comic-Con'da yayımlandı. Fragmanda Rorschach gibi eski kahramanların yanı sıra yeni maskeli kahramanlar da görülüyor.

Çizgi romana referanslar yapmasına rağmen fragman, Lost dizisinin yazarlarından Damon Lindelof'un yeni dizide çizgi romanın yarattığı evrende geçen kendi özgün hikayesini anlatacağına yönelik düşüncelere kanıt olarak gösterildi.

Lindelof'un son televizyon programı The Leftovers, HBO için önemli bir dizi olmuştu. Bu fragmandan sonra yazar, kanala tekrar önemli katkılar sağlayacak gibi gözüküyor. 

Instagram'da projesinden bahsederken Lindelof konuyla ilgili şunları söyleldi:

Moore ve Gibbons'ın otuz yıl önce yarattığı çizgi romanın 12 sayısınıı ‘uyarlama’ niyetimiz yok. Bu sayılar kutsal: Kılıfı değiştirilemez, yeniden yaratılamaz, üretilemez ya da yeniden çevrilemez.

Ekimde çıkacak dizide Regina King, Jeremy Irons, Tim Blake Nelson ve en son Black Mirror'da görülen Yahya Abdul-Mateen II gibi isimler yer alıyor.

Comic-Con'da ayrıca HBO Westworld'ün üçüncü sezonuna dair yeni bir görüntü gösterirken, AMC de The Walking Dead’in 10. sezonunun fragmanını yayımladı.

Watchmen ilk gösterimini ekimde HBO ve Sky Atlantic'te yapacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU