Hakan Albayrak: Erdoğan ve arkadaşlarına duyduğum minneti o şekilde ifade ettiğim için pişmanım

Karar gazetesi yazarı, 5 yıl önce dönemin Başbakanı Erdoğan'ın konuk olduğu özel bir yayındaki bazı ifadelerinin yanlış olduğunu söyledi. Öz eleştiride bulunan Albayrak, Erdoğan'a desteğinde haklı olsa da ifade şeklinin abartılı olduğu yorumunu yaptı

Gazeteci-yazar Hakan Albayrak,  2014'te dönemin Başbakan'ı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan ve TRT Haber'de yayınlanan özel röportaj sırasında sarfettiği bazı sözlere ilişkin Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.

"Soru sormak yerine Erdoğan'a dakikalarca iltifat ettim. Bunu Erdoğan'ın yüzüne karşı ve hele öyle bir programda yapmamalıydım" diyen Karar Gazetesi yazarı Albayrak, o anki "halet-i ruhiyesinin" Erdoğan'ın eleştirmesine mani olmadığını da sözlerine ekledi.

Albayrak ayrıca, "Yeri ve şekli uygun düşmediyse de, o iltifatlar Erdoğan'ın ziyadesiyle hak ettiği iltifatlardı" ifadelerini kullandı. 

Öz eleştiride bulunan Hakan Albayrak, 17-25 Aralık 2013'te yaşananlara ilişkin dönemin Başbakanı Erdoğan'a verdiği destek vermekte haklı olduğuna vugu yaparak, "Erdoğan ve arkadaşlarına duyduğum minneti o programda o şekilde ifade ettiğime pişmanım ve bundan mahcubiyet duyuyorum, ama o halet-i ruhiyemde kötü bir şey görmüyorum, iyi şeyler görüyorum" dedi. Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde: 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU