O Bölüm 2 final fragmanı: Ezikler ve Dans Eden Palyaço 27 yıl sonra karşı karşıya

Merakla beklenen korku filmi Türkiye’de 6 Eylül 2019’da vizyona girecek

O Bölüm 2’nin (It: Chapter Two) iki ay sonra filmin vizyona girmesiyle açıklığa kavuşacak tüyler ürpertici olaylarını gözler önüne seren final fragmanı yayımlandı. James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone ve Andy Bean'in Maine’deki Derry kasabasına dönmesiyle Ezikler Kulübü yeniden bir araya geliyor.    

 

it.jpg
Filmde Pennywise Dans Eden Palyaço’ya Bill Skarsgard hayat veriyor (IMDb)

 

Stephen King’in aynı adlı romanından uyarlanan yapım 2017’de vizyona giren ilk filmdeki olayların 27 yıl sonrasına gidiyor.

Ezikler Kulübü’nün çocukken Pennywise Dans Eden Palyaço’yla karşı karşıya gelen tüm 5 üyesi artık palyaçonun kötülüklerine sonsuza dek bir son vermeye çalışıyor. Filmde Pennywise’a Bill Skarsgard hayat veriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yayımlanan yeni fragmanda James McAvoy’un aynalardan oluşan bir evde sıkışıp kaldığı ve Pennywise’ın saldırmak üzere olduğu küçük bir çocuğu kurtarmaya çalıştığı tüyler ürpertici bir sahne yer alıyor.

Yetişkin kadrosuna ek olarak Jaeden Martell, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor, Finn Wolfhard, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer ve Wyatt Oleff de Bill Denbrough, Beverly Marsh, Ben Hanscom, Richie Tozier, Mike Hanlon, Eddie Kaspbrak ve Stan Uris karakterlerine hayat vermeye devam ediyor.

Andy Muschietti’nin yönettiği O Bölüm 2, Türkiye’de 6 Eylül 2019’da vizyona girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU