MHP'den Davutoğlu videosu: Sen teröristlere hamilik yaptın

Videoda "Atatürk'ün kurduğu CHP, milliyetçi görünen İYİ Parti tek kelime etmese de bunlara oy veren vatanseverler unutur sandıkta hesabını sormaz mı sanıyorsunuz" ifadeleri yer aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) resmi Twitter hesabından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hedef alan bir video yayınladı.

Davutoğlu için "5 bin yıllık Türk devlet geleneğinin en basiretsiz yöneticisi" ifadesinin yer aldığı videoda Davutoğlu çözüm süreci başta olmak üzere AK Parti yöneticisi olduğu dönemdeki birçok uygulama nedeniyle eleştirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videoda "Sen teröristlere hamilik yaptın onlara serok oldu" ifadesi de yer aldı.

Muhalefetin oluşturduğu 6'lı masanın görüntülerinin de yer aldığı videoda "Atatürk'ün kurduğu CHP milliyetçi görünen İYİ Parti tek kelime etmese de bunlara oy veren vatanseverler unutur sandıkta hesabını sormaz mı sanıyorsunuz" denildi

Davutoğlu ne demişti?

Ahmet Davutoğlu 15 Haziran'da "Sayın Bahçeli, bugün biraz uykusuz kalmanızı rica ediyorum. Saat 23:30’u bekleyin lütfen" diyerek yayınladığı videoda "Sayın Bahçeli, son grup konuşmanızı dinlerken sizin adınıza çok üzüldüm. Yine asabi bir yüz, yine sert cümleler, yine hakaret dili ve her haliyle yüreğiyle dili arasında bağı olmayan bir insan gördüm. Daha önce de söylemiştim. Sizin psikolojik sıhhatiniz konusunda ciddi şekilde kaygılıyım. Bir insan nasıl bu kadar öfkeli olabiliyor? Diline nasıl bu kadar ağır kelimeler yükleyebiliyor?" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU