David Harbour, Stranger Things'deki gençlerin "mayın tarlasının ortasında kaldığını" söyledi

"Yaşayabilmelerini dilediğim çocukluğu gerçekten yaşayamıyorlar"

Stranger Things'deki David Harbour (Netflix)

Stranger Things'in yıldızı David Harbour, dizideki genç rol arkadaşlarının "mayın tarlasının ortasında kaldığını" söyledi.

Netflix'in çok popüler bilimkurgu dizisinde Jim Hopper karakterini canlandıran Harbour, The Independent'a verdiği yeni röportajda şöhretin ve paranın çocuk oyunculara ödetebileceği bedelden bahsetti.

Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown ve Gaten Matarazzo da dahil olmak üzere birkaç Stranger Things yıldızı dizi başladığında çocuktu.

Harbour, "Mayın tarlası gibi bir şeyin ortasında kaldılar" dedi.

12 ve 13 yaşlarında karşılaştıkları popülarite ve para... Bu sizi yetişkin yapıverir.

Harbour "Yaşayabilmelerini dilediğim çocukluğu gerçekten yaşayamıyorlar" diye ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stranger Things dizisinin yıldızlarından Caleb McLaughlin, bu ay rol arkadaşı Joe Keery'nin genç rol arkadaşlarını savunduğu bir videonun TikTok'ta yeniden ortaya çıkmasının ardından onu "anne" olarak tanımladı.

Diğer Stranger Things haberlerine gelirsek, dizinin en son yayımlanan bölümlerindeki sonun aslında 2016'da oyuncu kadrosundan biri tarafından açık edildiğini hayranlar yakın zamanda keşfetti.

Son dönemde Stranger Things'in yaratıcıları, yaklaşan 5. sezonun önemli bir zaman sıçramasının sonrasında geçeceğini açıkladı.

Hayranlar, Stranger Things'in 4. sezonunun 1. kısmının yayımlanmasının ardından son bölümlerde bir dizi gizli ayrıntı da tespit etti.

Sezonun ilk bölümünde Sadie Sink'in canlandırdığı Max ve 3. sezonda hayatını kaybeden kardeşi Billy'nin (Dacre Montgomery) etrafını saran duygusal bir sürpriz yumurta vardı.

Ancak popüler bir sürpriz yumurta, dizinin zaman çizelgesiyle ilgili kilit önemdeki bir ayrıntıyı tespit edemedikleri için özür dileyen dizi yazarlarına da aslında sürpriz oldu.

Jamie Campbell Bower, Henry Creel karakterinin gençliğini canlandırdığı sette "çok korkutucu" olduğu için rol arkadaşı Millie Bobby Brown'ı "gözyaşları içinde" bıraktığını açıkladı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU