Özdağ: Sarı muhalefet 6'lı masada oturmuş bizim ekonomi programımızdan alıntılar yapıyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'de yaptığı konuşmada "Dedik ya, daha yeni başladık, öğretecek çok şeyimiz var ve daha çok şey öğreneceksiniz. Önce muhalefet nasıl yapılır onu öğreneceksiniz" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Mersin'de partisinin il başkanlığı binasının açılışını yaptı.

Ardından bir otelde düzenlenen Zafer Partisi 1. Olağan İl Kongresi'ne katılan Özdağ, konuşmasında, partilerinin hızlı ve önlenemez yükselişinin bazı kesimleri paniğe sevk ettiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Türk siyasetini yeniden şekillendirmek için yola çıktıklarını, Atatürk çizgisinde ve Türk milliyetçisi bir parti olduklarını anlatan Özdağ, "Merkez biziz. Herkes kendi konumunu buna göre belirler. Birileri 'aman merkeze kayalım, merkez sağa oturalım, merkez sola kayalım' şeklinde konuşuyor. Sizin nereye gideceğinizi bilmiyoruz ama siyaseti nasıl dansöz gibi yaptığınızı biliyoruz. Biz siyaseti, Türk milletinin, tarihinin, kültürünün, devlet anlayışının ve gelecek anlayışının tam merkezinde, Atatürk çizgisinde bir Türk milliyetçiliğiyle yapıyoruz" diye konuştu.

Özdağ, muhalefet partilerini eleştirerek, "Bugünlerde görüyoruz, sarı muhalefet 6'lı masada oturmuş bizim ekonomi programımızdan alıntılar yapıyor. Ne güzel, demek sizler de bir şey öğreniyorsunuz. Dedik ya, daha yeni başladık, öğretecek çok şeyimiz var ve daha çok şey öğreneceksiniz. Önce muhalefet nasıl yapılır onu öğreneceksiniz" ifadesini kullandı.

 

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU