Zerrin Özer müziği bıraktığını açıkladı

Şarkıcı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada müzik kariyerini noktaladığını duyurdu

64 yaşındaki şarkıcı, kariyerini noktaladığını sosyal medya hesabından duyurdu / Fotoğraf: Instagram

Şarkıcı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü. 64 yaşındaki şarkıcı, kariyerini noktaladığını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


"Sağlığım gayet iyi"

Özer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli dostlarım! Ben Zerrin Özer..! Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir. Hepinize, tüm canlarıma daim olan sevgi dolu saygılarımı yolluyorum. Teşekkür ederim

Zerrin Özer kimdir?

1970'li yılların popüler sanatçılarından Tülay Özer'in küçük kardeşi olan Zerrin Özer ilk, orta ve lise eğitimini aynı zamanda doğum yeri de olan Ankara'da tamamladı. Anne ve babasının ayrılığı çocukluk yıllarına damga vurmuş, müziğe olan tutkusu Amerikalı şarkıcı Janis Joplin hayranlığı ile büyümüştür. 1969 yılındaki ilkokul mezuniyet töreninde ilk konserini Çankaya'da komşuları olan İsmet İnönü ile eşi Mevhibe İnönü'ye vermiş, Özer'i çok beğenen İsmet İnönü, "Aferin küçük kız, sende büyük iş var." demiştir.

Pek çok kez "Altın Plak" ödülü alan Zerrin Özer, kariyeri boyunca 20 albüm, 2 adet 45'lik plak ve 14 adet de tekli (single) çıkardı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU