çArşı'dan BJK yönetimine: Anlamıyor musunuz? Orhan Ak'ı istemiyoruz

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, teknik direktör Abdullah Avcı'nın yardımcılığını üstlenen Orhan Ak'ı istemediğini sert bir dille dile getirdi

Fotoğraf: AA

Beşiktaş taraftar grubu çArşı'nın Abdullah Avcı'nın yardımcılarından Orhan Ak'a tepkisi dinmek bilmiyor.

Siyah-beyazlı kulüp, eski futbolcusu Fabian Ernst ile altyapıya yönelik iş birliği anlaşması yaptı. Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında Başkan Fikret Orman'ın, "Bugüne kadar Beşiktaş'ı hiçbir zaman kişiler üzerinden konuşmadık. Beşiktaş büyük bir aile. Hocamız acayip derecede pozitif ve işini iyi bilen bir kişiliği var. Kendi ekibi var. 8 kişiyle birlikte geldiler ve iyi bir hava yakaladık. Geçen sene kötü bir sınav verdik. Şimdi temiz bir sayfa açtık. Şampiyonluk için çok iddialıyız. Hep beraber kenetlenip takıma sahip çıkalım. Beşiktaş hepimizin. Mutsuzluk çıkarmanın manası yok. Kenetlenelim ve pozitif işler yapalım. Beşiktaş'ın gündemini kısır döngülere çevirmeyelim. Beşiktaş'ı çok mutlu edeceğiz bu sene" sözleri, çArşı'nın tepkisini çekti.

Sosyal medyadan tepki gösterdi

Fikret Orman'ın açıklamaları üzerine çArşı grubu, resmi Twitter hesabından Beşiktaş bayrağının olduğu fotoğrafı paylaşarak şu notu düştü:

Anlamıyor musunuz? Orhan Ak’ı Beşiktaş’ta istemiyoruz!

 

 

çArşı grubunun bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU