Quentin Tarantino: Son filmim Star Trek olabilir

Yönetmen 2017’den beri seriye yeni bir halka ekleyebileceğine dair sinyaller veriyor

Quentin Tarantino 10. filminden sonra emekli olacağını birçok kez söylemişti. Şimdi de sık sık bahsettiği Star Trek’in yeniden çevrimini yapması halinde verdiği sözü bozmayacağını ve onun ardından emekli olacağını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CinemaBlend’e 9. filmi Bir Zamanlar… Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood) hakkında konuşan Tarantino, kendi Star Trek’inin hala gündeminde olduğunu ve çekildiği takdirde 10 filmlik listenin içinde sayılacağını belirtti.

“Amacım emekli olmamak için açık kapı bırakmak olsaydı bahanem çoktan hazırdı” diyen yönetmen sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Star Trek sayılmaz. Star Trek’i yapabilirim ama kariyerimi orijinal bir yapımla bitirmeliyim’ diyebilirdim. Ama 10 filmden sonra emekli olma fikri istisna görmeyecek. Star Trek de yapsam fikrime bağlı kalmalıyım. Bu benim son filmim. Bu konuda mızıkçılık olmamalı. Star Trek çekecek miyim bilmiyorum ama olabilir de.

Tarantino 2017’de, Paramount Pictures ve yapımcı JJ Abrams'a yaş sınırlaması olan bir Star Trek için göz kırpmıştı. Stüdyo filme henüz resmen yeşil ışık yakmadı. Ancak yönetmen böylece, çekilmesi halinde filmi yönetebileceğini göstermiş oldu. Ayrıca çekilmesi halinde Star Trek, yönetmenin ilk 'seri filmi' olacak.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Çağla Üren

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU