Nicole Kidman tartışma yaratan Vanity Fair kapağı hakkında konuştu: "İstediğimi yapacağım"

Avustralyalı oyuncu derginin her yıl çıkardığı 28. Hollywood sayısı için birbiriyle uyumlu Miu Miu tasarımı sutyen ve mikro mini etekle poz vermişti

(Vanity Fair)

Nicole Kidman, Vanity Fair'in şubatta tartışma yaratan kapağında yer alan ve viral olan Miu Miu takımını giymek için "yalvardığını" söyledi.

Avustralyalı oyuncu, tasarımcının baldır yüksekliğindeki çoraplar ve sivri uçlu deri mokasen ayakkabılarla tamamlanan, birbiriyle uyumlu sutyen ve mikro mini eteğini giyme kararından bahsetti.

2001 yapımı Kırmızı Değirmen (Moulin Rouge) filminde birlikte çalıştığı Avustralyalı yönetmen Baz Luhrmann'a verdiği röportajda 54 yaşındaki Kidman çekimlerdeki stilisti Katie Grand'in kapak için farklı bir kıyafet hazırladığını açıkladı.

Oyuncu Miu Miu takımını kastederek "Çekimler için geldiğimde benim için başka bir kıyafet vardı ve 'Hayır, hayır, ben bunu beğendim! Bunu giymeme izin var mı?' dedim" ifadelerini kullandı.

Ve Katie Grand, ki kendisi harikadır, Zoom'daydı ve Katie, 'Onu giymek istiyor musun?' dedi. Ben de 'Giymek mi? Bunu giymek için yalvarıyorum!' dedim.

Vogue Avustralya için Kidman'la telefonda görüşen Luhrmann, derginin kapağında söz konusu takımı giymenin "şahsi bir başarı" olduğunu söyledi.

Yönetmen, Kidman'ın "herkes için ama özellikle de bizim sektörümüzdeki kadınlar için herhangi bir şekilde bu Miu Miu tasarımını giymekten kaçınmanız gerektiği mitini yıktığını" dile getirdi.

Kidman şöyle yanıt verdi:

Yani Vanity Fair kapağını çekerken 'Aklımdan ne geçiyordu? Çok saçmaydı!' diye düşünerek uzaklaştım. 'Ne yapıyordun Nicole?' Sonra da 'Eh, oh pekala!' dedim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kidman'ın dergi kapağı şubatta yayımlandığında yaş ayrımcılığına ve güzellik standartlarına dair tartışmaların merkezine oturmuştu.

Oyuncunun bazı hayranları Kidman'ın fotoğrafında çok fazla fotoşop kullandığı iddiasıyla Vanity Fair'i eleştirmişti.

Başkalarıysa görüntü üzerinde yapılan düzenlemelerin kadınların nasıl görünmesi gerektiği konusunda gerçekdışı beklentiler yarattığını söylemişti.

Kuzeyli'nin (Northman) yıldızı "sonuçta sadece yapmak istediği şeyi yapacağını" ve "bir yerde göründüğünde kendini o şeye gerçekten adayacağını" ekledi.

Aktris şunları söyledi:

Ama biraz eğlence de olmalı. Ve bu bazen işe yarayacak, bazen yaramayacak. Ama cüretkar olma ve bir kalıba sığmama fikrini seviyorum.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU