Johnny Depp'ten sürpriz konser

Ünlü aktör, arkadaşı Jeff Beck'in konserinde sahne aldı

Johnny Depp konserde birden fazla parça seslendirdi (Reuters)

Hollywood yıldızı Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e açtığı iftira davası karar aşamasına geçerken Birleşik Krallık'ta sürpriz biçimde sahne alarak hayranlarını şaşırttı. Depp pazar gecesi Britanyalı müzisyen arkadaşı Jeff Beck'in konserinde ona eşlik etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beck'in Avrupa turnesi kapsamında Sheffield kentinde verdiği konsere gitarıyla katılan 58 yaşındaki Depp, müzisyenle birlikte Isolation parçasını seslendirdi. Aktörün hayranlarıysa sosyal medyada Depp'in sürpriz performansından duydukları heyecanı paylaştı. 

Beck ve Depp, orijinal olarak The Beatles efsanesi John Lennon'a ait olan 1970 tarihli Isolation parçasını 2020'de yeniden yorumlamıştı. 

İkili sahnede ayrıca Marvin Gaye’den What’s Going On’u ve Jimi Hendrix’ten de Little Wing’i çaldı. 

Depp'in performansının kısa bir bölümünü Twitter'da paylaşan bir hayran, "Jeff Beck'i, Sheffield Belediye Binası'nda izlemeye gittim, sürpriz bir özel konuğu vardı, Johnny Depp!!" ifadelerini kullandı. 

 

 

Bir diğeri, "Johnny Depp'in Sheffield'da olması bende ağlama isteği uyandırıyor!!!!!" diye yazarken üçüncü bir kişi de, "Johnny Depp tam bir çılgın. Mahkemeden cuma ayrıldı ve pazar Sheffield'da Jeff Beck'le sahne alıyor" dedi

Habere inanamayan bir hayransa, "Durun, ne? Johnny Depp dün gece Sheffield'da Jeff Beck'le birlikte sahne mi aldı?" diye sordu

 

 

Aktörün bir başka hayranıysa, "Johnny'nin sevdiği şeyi yaptığını bilmek güzel" diye yazdı

Depp müzik endüstrisinde farklı projelerde de yer aldıyor. Aktör, 2012'de Alice Cooper ve Joe Perry'yle birlikte The Hollywood Vampires grubunu kurmuştu. Grubunda gitarist olarak yer alan Depp pandemi dönemini Beck'le müzik üzerine çalışarak geçirmişti. 

Depp'in Heard'e açtığı ve ABD'nin Virgina eyaletinin Fairfax kentinde 11 Nisan'da başlayan davadaysa karar aşamasına geçildi. Jüri karar vermek üzere salı yeniden toplanacak. 

 

Independent Türkçe, Mirror, ET Online

DAHA FAZLA HABER OKU