Melek Mosso yasağının ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da konserden çekildi

İki sanatçı da yaptıkları açıklamada Gül Festivali kapsamında gerçekleşecek konserlerine çıkmayacaklarını duyurdular

Melek Mosso'nun konser duyurusu çıkarılarak hazırlanan yeni afişte Derya Uluğ ve Funda Arar yer alıyordu / Fotoğraf: Isparta Belediyesi

Günlerdir Melek Mosso'nun iptal edilen Isparta konseri konuşuluyor. Aynı festivalde sahneye çıkması planlanan Derya Uluğ ve Funda Arar'ın sahneye çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği'nin girişimi sonucu festival kapsamındaki Melek Mosso konseri iptal edildi. Festival’de iptal edilen Melek Mosso konserinin yerine ise Seda Sayan konseri eklendi. Sayan, konseri yasaklanan bir başka meslektaşını yerine sahneye çıkmasına yönelik gelen eleştiriler üzerine bir açıklama yaptı.

Bir kanaldaki magazin programına katılan Ssayan, şunları söyledi:

Sanatçıların konser takvimini menajeri belirler. Ben haftanın beş günü zaten full çalıştığım için bazen havaalanında öğreniyorum konser yeri ve bilgilerini. Menajerim Osman Yuvacı anlaşmayı yapmış Melek kardeşimle ilgili araştırmayı yaptığımda Melek'in sanatına ya da kadınlığına değil bir konserinde kadınlar ile ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta Belediyesi'nin tepki gösterdiğini öğrendim. Melek adına merak edip o hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmamasını dilerim

Derya Uluğ ve Funda Arar konserden çekildi

İptal kararının ardından festival kapsamında konser vereceği ilan edilen Funda Arar ve Derya Uluğ'un sahneye çıkıp çıkmayacağı merak konusu olmuştu.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Derya Uluğ, 4 Haziran'da gerçekleşeceği duyurulan Isparta konserinden çekildiğini duyurdu.

Uluğ, "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz" dedi.

Funda Arar da yaptığı paylaşımda 5 Haziran günü gerçekleşeceği konsere katılmayacağını, "Çok değerli Isparta’lılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere…" diyerek duyurdu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU