Kourtney Kardashian'ın düğününe çağrılmayan Caitlyn Jenner şoke olmuş

Jenner, 2014'te Kim Kardashian ve Kanye West'in düğününe de katılmamıştı

Caitlyn Jenner, Kourtney Kardashian'la arası kötü olmamasına rağmen düğüne davet edilmediği için şaşırmış (Fotoğraflar: AFP - AP)

Kourtney Kardashian ve Travis Barker'ın geçen hafta sonu İtalya'nın turistik beldelerinden Portofino'da gerçekleştirilen düğününe çağrılmayan Caitlyn Jenner'ın bu duruma çok şaşırdığı aktarıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jenner'a yakın kaynaklardan biri, magazin haber sitesi Page Six'e eski sporcunun, üvey kızı tarafından küçük düşürüldüğü için "şoke olduğunu" söyledi. 

TMZ'nin haberindeyse Kourtney ve Jenner'ın arasının kötü olmadığı ama çok fazla muhabbetlerinin olmaması nedeniyle Kourtney'nin onu davet etme ihtiyacı hissetmediği bildirildi. 

Kourtney ve Travis samimi ve küçük bir tören istedikleri için sadece en yakınındaki kişileri davet etmiş. 

Kourtney Kardashian törenden sonra eşi Barker'la verdiği samimi pozları Instagram hesabından paylaştı. Fotoğraflar 2 milyondan fazla beğeni aldı. 

 

 

2015'te trans bir kadın olduğunu açıklayan ve 2017'de cinsiyet değiştirme sürecini tamamlayan Jenner, Kris Jenner'la 22 yıllık bir evlilik yaşamış, Kourtney ve kardeşlerinin büyümesinde ona destek olmuştu. 

Kris Jenner ilk eşi Rob Kardashian'dan ayrıldıktan sonra 1991'de Jenner'la evlenmişti. 

Çift, 2014'te ayrılmıştı. 

Öte yandan 72 yaşındaki eski Olimpiyat şampiyonu Jenner, ailesi tarafından daha önce de yok sayılmıştı. Jenner, dijital yayın platformu Hulu'da bu yıl yayımlanmaya başlayan The Kardashians'da kendisine yer verilmeyeceğini basından öğrendiğinde çok şaşırdığını belirtmişti. 

 

 

Jenner o dönem şöyle bir tweet atmıştı:

Elbette dargınlık söz konusu değil. Ailemi seviyorum ve şov devam edeceği için heyecanlıyım. Ancak yeni şovdan açık bir biçimde dışlandığımı basından öğrendiğimde şoke oldum.

Eski sporcu, Keeping Up With the Kardashians'daki 20 sezonun ardından şova devam etmesine olanak tanınmamasını "talihsizlik" olarak nitelendirmişti.

Jenner, 2014'te İtalya'da gerçekleştirilen Kim Kardashian ve Kanye West'in düğününe de katılmamıştı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, TMZ

DAHA FAZLA HABER OKU