Konseri iptal edilen Melek Mosso'nun yerine Seda Sayan sahne alacak

Seda Sayan konseri sosyal medya hesabından duyurdu

Fotoğraf: Sosyal medya

Seda Sayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Uluslararası Isparta Gül Festivali'nde 3 Haziran akşamı sahne alacağını duyurdu.

3 Haziran'da Melek Mosso'nun konser vermesi planlanmış ancak Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından yapılan ortak açıklamanın ardından iptal edilmişti.

ing1.jpeg
Görsel: Instagram @sedasayan

Açıklamada, "Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul edilmeyecektir. Milli ve manevi değerlerimize zarar veren, geleceğimiz olan gençlerimize kötü örnek olan bu konserlerin derhal iptal edilmesini Isparta Halkı ve Anadolu Gençlik Deneği Isparta Şubesi olarak Isparta Belediyemizden ve Isparta Valiliğimizden talep etmekteyiz" ifadeleri yer almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak"

Melek Mosso ise yaşananlara tepkisini Twitter hesabından dile getirmişti. Paylaşımında "Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak,kadınlık onuruma laf atmak" ifadelerini kullanan Mosso şunları kaydetmişti:

Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi  yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ…Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz.   

 

 

 

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU