Beatles yeniden bir araya geldi: Paul McCartney ve Ringo Starr birlikte sahne aldı

Beatles’ın yaşayan iki üyesi McCartney’nin ABD turnesinde dün gece sürpriz biçimde bir araya geldi

Yaşayan iki Beatles efsanesi Los Angeles'ta bir araya geldi (Reuters) 

Paul McCartney’nin ABD turnesinde geçen gece Beatles’ın yaşayan iki üyesi McCartney ve Ringo Starr sürpriz biçimde bir araya gelerek grubun iki şarkısını seslendirdi.

Freshen Up turnesinin son gecesi olan cumartesi gecesi McCartney, Los Angeles’taki Dodger Stadium’unda hayranlarına, “Kendimiz için, sizin için, herkes için bir sürprizimiz var” diye seslendi. 

McCartney, grubun yaşayan iki üyesinin sahneye çıkmasının öncesinde, “Bayanlar ve baylar işte Ringo Starr!” anonsunu yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Starr grubun klasikleri “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” ve “Helter Skelter” şarkılarını çalmak için baterinin başına geçerken McCartney de hayranlarına “Sallanmaya hazır mısınız?” diye seslendi.

Ringo Starr bateri bagetlerini izleyenlere atıp sahneden ayrılmadan önce, “Benim için heyecan vericiydi ve güzel bir gece geçirdim. Harika bir şovdu ve seni seviyorum adamım” ifadelerini kullandı.

McCartney de, “Seni seviyorum, sonsuza kadar esenlik ve sevgiyle kal Ringo” dedi.

Starr’la birlikte sahne almasının ardından McCartney bir diğer sürpriz konukla dinleyenlerini şaşırttı. Aynı zamanda Starr’ın kayınbiraderi olan Eagles grubunun gitaristi Joe Walsh da Beatles efsanesiyle birlikte sahne alarak “The End” şarkısını seslendirdi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU