Bahçeli: Gitmeye niyetimiz yoktur, göndermek isteyenleri doğduklarına pişman etmek boynumuzun borcudur

Bahçeli açıklamasında, "Gözlerine kara perde inenlerin dedikodularına, Türk düşmanlarına uyduluk yapanların provokasyonlarına göz yummamız, yol vermemiz akıl ve mantık inkarıdır" dedi

Fotoğraf: AA (Arşiv)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kızılcahamam’da Ülkücü Şehitleri Anıtı’nı ziyaret etti.

Bahçeli, burada yaptığı açıklamada “Bizim yol haritamızı şehitlerimiz çizmiştir" diyen Bahçeli, "Bizim gidecek bir yerimiz yoktur. Gitmeye niyetimiz yoktur. Göndermek için tertip içinde olanları da doğduklarına pişman etmek boynumuzun borcudur. Gözlerine kara perde inenlerin dedikodularına, Türk düşmanlarına uyduluk yapanların provokasyonlarına göz yummamız, yol vermemiz akıl ve mantık inkarıdır" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Biz bu ülkeyi çok seviyoruz"

Şehitlerin mücadelelerini sürdürmekle sorumlu olduklarının altını çizen Bahçeli, şunları kaydetti:

Şehitlerimizin yüzünü kara çıkarmayacağız. Onların ruhlarını muazzep etmeyeceğiz. Satanlardan, korkanlardan ve kaçanlardan olmayacağız. Maskeli demokratlarla, mayası ve meşrebi karışık sahte zihniyetlerle, parayı verenin düdüğünü çalan sabıkalı çıkarcılarla, Türkiye'ye ve Türk milletine karşı ölümcül operasyonların içinde olan alçaklarla sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, mutlaka başaracağız. Melanetin ve hıyanetin kol gezdiğini, rehavetimizi ve yumuşak karnımızı kolladığını asla unutmayacağız. Biz bu ülkeyi çok seviyoruz. Birileri istedi diye de ilkelerimizden ve ülkülerimizden asla ödün vermeyeceğiz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz salı günü yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek, “Hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden, hukuka sığınmak için ABD’ye kaçmak istiyorlar” demişti.

 

Independent Türkçe, AA, ANKA
 

DAHA FAZLA HABER OKU