Bridgerton yıldızı yanlışlıkla sette giydiği tangayla bara gitmiş

Jonathan Bailey bir seks sahnesinin çekiminin ardından başına gelen komik hikayeyi anlattı

Jonathan Bailey bacaklarının arasına kamera konması nedeniyle travmatize olduğunu söyledi (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix'te yayımlanan popüler dizi Bridgerton'ın yıldızı Jonathan Bailey bir gece bara giderken yanlışlıkla bir seks sahnesinin çekiminde kullandığı tangayı giydiğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Los Angeles Times'a verdiği yeni röportajda 34 yaşındaki aktör romantik bir küvet sahnesi çekiminin ardından arkadaşlarıyla bara gittiğini ancak sette giydiği tangayı üstünde unuttuğunu anlattı. 

Bailey o gün setten çok hızlı çıktığını ve vücudunun tahriş olduğunu hissedene kadar tangayı giydiğini fark etmediğini belirtti. 

Aktör seks sahnelerinin çekimi sırasında cinsel organları kapatmak için giyilen iç çamaşırının hâlâ kendisinde olduğunu da ekledi.

Bailey şu ifadeleri kullandı:

Tam kuralların değiştiği ve dışarı çıkıp başkalarıyla tanışabileceğiniz bir zamandı. Bu yüzden o gece bir bara gittim ve arkadaşlarımla bira içtim. İkincisini almaya kalktığımda, 'Tahriş olmuşum' diye düşündüm. Ve tangamın hâlâ üzerimde olduğunu fark ettim.

Aktör söz konusu küvet sahnesinde bacaklarının arasına bir kamera yerleştirildiğini ve bu deneyimin o gün kendisini şaşırttığını söyledi. 

Seks sahneleriyle ün yapan dizide Bailey, Anthony Bridgerton karakterini canlandırıyor. Dizinin 25 Mart'ta yayımlanan 2. sezonu Anthony ve romantik ilgi duyduğu Kate Sharma'ya odaklanmıştı. 

Julia Quinn'in aynı adlı romanlarından uyarlanan Bridgerton, 3. ve 4. sezonlarıyla ekranlara geri dönecek. 

 

Independent Türkçe, Screenrant, Los Angeles Times

DAHA FAZLA HABER OKU