'Athena Gökhan'ın başlattığı 15 Temmuz afişi polemiği devam ediyor

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afişlerini eleştirmesinin ardından başlayan polemik sürüyor. Nedim Şener'in Özoğuz'a eleştirileri Ali Türkşen'in tepkisiyle sonuçlandı

Kolaj: Independent Türkçe

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un, geçtiğimiz yıl hazırlanan 15 Temmuz afişlerini eleştirmesinin ardından başlayan tartışma devam ediyor. Özoğuz kişisel Twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak bu afişlerin "Türk askerinin itibarını zedeler mi diye düşünülmeden" hazırlandığını öne sürdü.

Ünlü solist "Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" dedi.

 

 

Özoğuz'un bu mesajına çok sayıda tepki geldi.

Tepki gösterenler kadar Özoğuz'a destek verenler de vardı.

Gazeteci Nedim Şener, Özoğuz'un paylaşımını alıntıyarak şunları yazdı: "Evladım, onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor. İçerisindeki pisliği de tek tek çıkartıyor. Sen canını sıkma bu millet, haini de, korkağı da, fırsatçıyı da, uyanıkları da tanıyor. Anladın sen onu..."
 


Şener'e Balyoz davası sanıklarından emekli kurmay albay Ali Türkşen cevap verdi. 

Türkşen şunları yazdı:

 


Türkşen'in ardından avukat Celal Ülgen de Özoğuz'a destek verdi.

Ülgen Twitter'dan yayınladığı mesajda "@gokhanozoguz  şaklabanlıkla sanatçılığı  ayırabilen halkın sevgilisidir. Doğru söylemiş. Alınganlık niye?  Dip not; @aliturksen görevdeyken da kumpas nedeniyle tutukluyken de dik durmuş ve esnememiş, ödün vermemiş komutanımızdır" ifadelerini kullandı.

Hasan Kaçan ise Özoğuz'a tepki gösterenler arasındaydı.

"Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin" diye yazan Kaçan devamında şunları söyledi: "Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiç bir şey öğrenmediysen, şehit evinde edeple susulacağını da mı öğrenmedin Gökhan! Bu memleket şehit evi Gökhan! Sus Gökhan!"

DAHA FAZLA HABER OKU