TFF ve kulüplerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, MKE Ankaragücü, Konyaspor ve diğer kulüpler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Fotoğraf: AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TFF'nin internet sitesinden, "15 Temmuz'u Unutmadık" başlığı altında yapılan paylaşımda, 15 Temmuz'un unutulmayacağı vurgusu yapılan mesaj şöyle:

 

 

Beşiktaş Kulübü resmi Twitter hesabından yayınladığı mesajda, "15 Temmuz’un yıl dönümünde, sahip olduğumuz en büyük gücün milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliği olduğunu tekrar hatırlamalıyız. Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

 

Fenerbahçe Kulübü, resmi Twitter hesabından, "Hain darbe girişimine karşı dimdik duran milletimize şükranlarımızı sunuyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, gazilerimize şifalar diliyoruz" mesajı yayınladı.

 

 

Galatasaray Kulübü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden "Darbelerin karşısında demokrasinin yanındayız" başlıklı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıl dönümünde, demokrasi destanı yazan milletimize bir kez daha teşekkür ediyor; aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

 

 

Kulüplerin paylaşımı şöyle:

 

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU