Terim’in o yayınının sırrı: Instagram’dan ince mesaj

Fatih Terim, Instagram hesabından yayınladığı videoyla Eren Derdiyok ve Serdar Aziz'le yollarını ayırdıklarını açıkladı

Fatih Terim- Galatasaray Teknik Direktörü / Fotoğraf: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim dün Instagram hesabından bir canlı yayın yaparak Galatasaray’ın muhtemel transferleriyle ilgili kamuoyuna bazı açıklamalar yaptı. 

Bu tür bir duyuru alışılmışın dışındaydı. Transferler şimdiye kadar hep ya basın yoluyla ya da resmi açıklamayla duyuruldu. İlk defa bir teknik adam sosyal medyadan canlı yayın yaparak transfer süreciyle ilgili bilgi verdi. 

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, sosyal medya en etkili iletişim aracı haline geldiği için Fatih Terim’in bu yöntemi kullandığını düşünse de durum tam olarak böyle değil.

Terim söz konusu canlı yayında sadece transferlerle ilgili bilgi vermedi aynı zamanda takımdan gönderilecek oyuncuların isimlerini de kamuoyuyla paylaştı. Terim’in açıklamalarına göre Eren Derdiyok ile Serdar Aziz’in yolları Galatasaray ile ayrılacak. 
 


Terim’i Instagram’dan canlı yayın yapmaya iten de takımdan gönderilecek olan Serdar Aziz’in başına gelen bir "Instagram kazası”

Ligin ilk yarısının son haftasında oynanacak Sivasspor maçından önce midesinden rahatsız olduğunu söyleyen Serdar Aziz, teknik adamdan izin almış ve maç kadrosundan çıkarılmıştı. Birkaç gün ortalıkta görünmeyen futbolcunun eşiyle birlikte Maldivler’de olduğu anlaşıldı. 

Aziz’in Maldivler kaçamağı, eşinin yaptığı Instagram paylaşımıyla ortaya çıktı. Aziz’in eşi paylaşımını bir süre sonra silse de binlerce kişi hasta olduğu için maç kadrosundan çıkmak isteyen Aziz’in Maldivler’e gittiğini öğrendi.

 

 

Duruma sinirlenen Fatih Terim ise Serdar Aziz’in üzerini çizdi. Galatasaray’dan gönderileceğini ise Maldivler’de olduğunun ortaya çıktığı platform olan Instagram’dan duyurarak takımına bir de mesaj vermiş oldu. 

Galatasaray kaynakları Terim’in Aziz’e oldukça sinirlendiğini belirtiyor ve mesajın İnstagram’dan verilmesini manidar buluyor.

Serdar Aziz, tatildeyken konuyla ilgili bir paylaşım yapmıştı

 

 

 Serdar Aziz, tatil dönüşü Fatih Terim'le kısa bir görüşme yaptı ve anlaşma sağlanması bekleniyordu. Ancak Fatih Terim, kararından vazgeçmediğini dün yaptığı yayınla göstermiş oldu.

 

DAHA FAZLA HABER OKU