Türkiye gazetesi: AK Parti yönetimi, Nebati'yi toplantıya çağırdı

“AK Parti kulislerinde bir süredir, yeni ekonomi modeline yönelik endişe ve eleştiriler dile getiriliyordu”

Fotoğraf: AA

İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesinde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin AK Parti yönetimi tarafından toplantıya davet edildiğine dair bir haber yayımlandı. Habere göre Nebati, “yeni ekonomik model” hakkında iktidar partisine bilgi verecek.

Yücel Kayaoğlu imzalı haberde “AK Parti kulislerinde bir süredir, yeni ekonomi modeline yönelik endişe ve eleştiriler dile getiriliyordu” denildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Konunun AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş başkanlığında oluşturulan seçim stratejisi ekibinin son toplantısında gündeme geldiği ifade edildi.

Haberin devamında özetle şu ifadelere yer verildi:

Toplantıda geçim sıkıntısı, fiyat artışları ve enflasyon konusunda yapılması gerekenler ve öneriler değerlendirildi. Strateji ekibi tarafından, önceliğin enflasyonla mücadeleye verilmesi gerektiği ve para politikasına yönelik yeni adımların atılmasına yönelik görüşler dile getirildi. Tartışılan bu önerilerin değerlendirilmesi için Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin bir sonraki toplantıya davet edilmesi kararlaştırıldı. Nebati’nin önümüzdeki günlerde AK Parti seçim strateji ekibinin yapacağı toplantıya katılacağı ve yeni ekonomik modelle ilgili bilgilendirme yapacağı belirtildi. Toplantıda strateji ekibi de kendi görüş ve önerilerini anlatacak.

 

Türkiye, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU